Özel ÇOSB Anadolu Teknik Lisesi yükseliyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi inşaatı devam ediyor.

Çerkezköy 29.08.2014 15:15:00 0
Özel ÇOSB Anadolu Teknik Lisesi yükseliyor

24 DESLİKLİ VE SON DERECE MODERN OLACAK

İnşaat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan ÇOSB’nin daha modern ve kaliteli bir eğitim için yeni okul binasının çalışmalarına başladığını ve okul inşaatının devam ettiğini söyledi. Okulun giriş kat + 3 kat olmak üzere toplam 4 katlı ve 24 derslikli olacağını ifade eden Özdoğan “Okulumuzda 6 atölye, yemekhane, spor salonu, kütüphane ve konferans salonu olacak” dedi.

HEM SANAYİCİYE HEM EĞİTİME KATKI SAĞLAYACAK

Okulun 576 öğrenciye eğitim öğretim vermesinin planlandığını ifade eden Özdoğan “Her zaman ilklerin öncülüğünü yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgemiz örnek okul projesiyle de hem ÇOSB sanayicisine hem de eğitime büyük katkı sağlayacak” dedi.

MASRAFLARI OSB KARŞILIYOR

Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi’nin özel okul olmasına rağmen öğrencilerden ücret almadığını da dile getiren Özdoğan, öğrencilerin tüm masraflarının ÇOSB tarafından karşılandığını belirtti. Okulun ÇOSB Bölge Müdürlüğü Eski binasında eğitim verdiğini anımsatan Özdoğan, yeni okul binasının 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısında eğitime açılmasının planlandığını söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10