Kozuva: Oda olarak yanınızdayız

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, dün saat 14.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve

Çerkezköy 29.08.2014 16:08:00 0
Kozuva: Oda olarak yanınızdayız

YANINIZDAYIZ

Beraberindekilerle birlikte Serkan Karagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Karagöz’ü tebrik etti. Kozuva “Görevi layıkıyla yapacağınızdan da eminim. Hem şahsım hem de oda olarak yanınızdayız” dedi.

 

 

GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serkan Karagöz de ÇTSO Başkan ve yönetimini ağırlamaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın hem sanayi, hem büyük esnafı hem de küçük esnafı temsil ettiğini ifade eden Karagöz “Bu kurumun başında da sizin gibi çok sevdiğim değerli bir kardeşimin olmasından onur ve gurur duyuyoruz” dedi. Süleyman Kozuva’nın odanın başında olmasının kendileri için büyük bir güç olduğunu dile getiren Karagöz “Sizlerinde görevinizi en iyi şekilde yapmakta olduğunuzu gözlemliyor ve iyi yolda olduğunuzu görüyorum. Birlikte daha iyi bir Çerkezköy için güç birliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyarım” diyerek Kozuva’ya, yönetime ve meclise çalışmalarında başarılar diledi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10