Kuzulu Kırklareli'ne, Gürbüz Kapaklı'ya atandı

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. 536 mülki idare amirinin yeni yerleri belirlendi.

Kapaklı 3.09.2014 11:51:00 0
Kuzulu Kırklareli

KAPAKLI’YA MEHMET ALİ GÜRBÜZ ATANDI

2003 yılında Kaymakamlık görevine başlayarak teftiş stajını Isparta ve Sinop illerinde tamamlayan, Ankara Ayaş ilçesinde Kaymakam refikliği stajını yaptıktan sonra yabancı dil öğrenmek ve mesleği ile ilgili stajda bulunmak üzere Almanya’nın Schwabisch Hall şehrinde bulunan, kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Afyon İli İhsaniye İlçesi, Malatya İli Arguvan İlçesi Kaymakamlığında bulunan, 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararname ile Abana İlçesine atanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan 2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan ve kurucu kaymakam olarak 20 Ağustos 2013 tarihinde görevine başlayan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atanırken, 2009 yılından bu yana İpsala Kaymakamlığı’nı yürüten Mehmet Ali Gürbüz de Kapaklı Kaymakamlığı’na atandı.

VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDILAR

Kararname kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Ayhan Özkan Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin İstanbul Vali Yardımcılığı’na, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı Kayseri Vali Yardımcılığı’na Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca Tekirdağ Vali Yardımcılığı’na, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Orhaneli Kaymakamı Mustafa Serdar Bakır Edirne Vali Yardımcılığı’na, Havsa Kaymakamı Yunus Kalaycı Karabük Vali Yardımcılığı’na atandı.

GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

Aynı kararname ile Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Avcılar Kaymakamlığı’na atanırken, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç da Çorlu Kaymakamlığı’na atandı. Vize Kaymakamı Murat Duru Kazan Kaymakamlığı’na, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak Iscehisar Kaymakamlığı’na, Kastamonu Vali Yardımcısı Alper Tanrısever Havza Kaymakamlığı’na, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek Vize Kaymakamlığı’na atandı.

KIRKLARELİ VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

Tekirdağ Vali Yardımcısı iken, 19.07.2013 tarihli ve 2013/463 Sayılı Müşterek Kararname ile Denizli Vali Yardımcılığına atanan Bekir Sıtkı Kocakundakçı'ya ait kısmın iptali ile adı geçen 1. Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığına atanırken, Kırklareli Valiliği Kaymakam Adayı Haluk Koç da Artova Kaymakamlığı’na atandı. Kocaeli Valiliği Kaymakam Adayı Ali İhsan Başak Kofçaz Kaymakamlığı’na atanırken, Murgul Kaymakamı Eyyup Özdemir de İpsala Kaymakamlığı’na atandı. Nazimiye Kaymakamı Hasan Sazkaya Enez Kaymakamlığı’na, Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç Havsa Kaymakamlığı’na atandı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10