İlk hazırlık maçını Vakıflar ile yapacaklar

Tekirdağ Süper Amatör Ligi takımlarından Sitespor'da ilk hazırlık maçı belirlendi. 26 Ağustos tarihinde sezon hazırlıklarına başlayan Sitespor 7 Eylül Pazar günü saat 17.00'de taraftarı k

4.09.2014 20:00:00 0
İlk hazırlık maçını Vakıflar ile yapacaklar

Çerkezköy Haber- Geçen sezon Tekirdağ 1.Amatör ligi B grubunu namağlup şampiyon tamamlayan kırmızı beyazlı ekip , süper amatörde liginde kalıcı olmayı hedefliyor.

İLK KEZ TARAFTARI KARŞISINA ÇIKACAK

Gelen şampiyonluğun ardından , kadrosundan bir çok oyuncu ile yollarını ayıran kırmızı şeytanlar , yeni ekibiyle ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Sezon öncesi adeta transfer şov yapan Kapaklı Sitespor, Çorlu spor’dan Fahrettin , Mardinspor’dan Yusuf , Çanakkale Dardanelspor’dan Mert , Velimeşe Ergenespor’dan  Mert  , Veliköyspor’dan  Seçkin gibi bir çok genç yıldız ile el sıkışmıştı.

“BAŞARILAR DEVAM EDECEKTİR”

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sitespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka  “Gücümüz doğrultusunda genç bir kadro kurduk. Bir iki bölgeye daha takviye yapıp transferi sonlandıracağız. Sözleşme imzaladığımız genç kardeşlerimize olan güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki ekmek kazandırdıkları formanın hakkını yeşil sahalarda vereceklerdir. Bu sezon Sitespor , başarılara kaldığı yerden devam edecektir.”dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10