Ertem ailesinin düğün mutluluğu

Çerkezköy'de 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ali Ertem'in kızı Asuman Ertem hayatını Çerkezköy'ün tanınan ailelerinden Gülfiye-İsmet Başaran çiftinin oğlu Mustafa Başa

Çerkezköy 7.09.2014 12:27:00 0
Ertem ailesinin düğün mutluluğu

NİKAHI AKAY KIYDI

Önceki akşam saat 19.00’da Çorlu Silverside Otel’de düzenlenen düğün töreninde alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri arasında Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, şuanda Kağıthane Kaymakamı olarak görev yapan Çerkezköy Eski Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen de yer aldı. Çiftin nikahını kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, evlilik cüzdanını geline vererek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını eden genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti.

 

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Düğün törenine Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem’in kardeşi Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, MHP Tekirdağ Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, şuanda Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çerkezköy İlçe Emniyet Eski Müdürü Cemal Dalman, Yalova Emniyet Amiri Kemal Şişman, AK Parti Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, bir dönem Çerkezköy Kaymakamlığı’na da vekalet eden Tekirdağ Vali Eski Yardımcılarından Abdullah Durukan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Dr. Remzi Garip, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, Özel Optimed  Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, İrmet Hospital Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Veliköy Belediye Eski Başkanı Efrahim Yeşil, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, bazı Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Ali Ertem’in belediye başkanlığı döneminde onunla birlikte görev yapan bazı meclis üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanlarından Mehmet Şık ve Soner Çizen, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Çerkezköy ve Tekirdağ’dan çok sayıda siyasetçi, iş adamı, Ertem ve Başaran ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem ile dünürleri Gülfiye-İsmet Başaran davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10