Gümüşhaneliler kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, dün dernek lokalinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 7.09.2014 16:53:00 0
Gümüşhaneliler kahvaltıda buluştu

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRELİM

Kahvaltıda konuşan dernek başkanı Hasan Hatipoğlu dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Dernek olarak daha güçlü bir konuma gelebilmek için birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini söyleyen Hatipoğlu “Bu dernek çatısı altında olan tüm hemşerilerimizin derneğe sahip çıkmasını istiyoruz. Her üyenin dernek aidatını zamanında aksatmadan ödemesiyle derneğimiz  daha güçlü konuma gelecektir” dedi.

AİDAT ÖDEMEYENLERİN ÜYELİKLERİ SİLİNECEK

Yapılacak sosyal faaliyetlerini de çok daha ileri seviyelere çıkaracaklarını söyleyen Hatipoğlu, uzun süredir aidat ödemeyen üyelerin üyeliklerinin de silineceğini belirtti. Aidatlarını ödemeyen üyelere son bir şans verdiklerini söyleyen Hatipoğlu, birikmiş aidatları tamamını ödemeleri halinde üyeliklerin devam edeceğini dile getirdi.

DİĞER İLÇELERE DE DERNEK AÇMAK İSTİYORUZ

Tekirdağ’da Gümüşhaneliler derneğinin sadece Çerkezköy’de olduğunu ifade eden Başkan Hatipoğlu “Dernek olarak Gümüşhanelileri tüm Tekirdağ genelinde temsil ediyoruz” dedi. Amaçlarının Tekirdağ, Çorlu ve Gümüşhanelilerin yoğun yaşadığı ilçelerde dernek kurmak olduğunu dile getiren Hatipoğlu “Gerekirse Çerkezköy merkez olarak kalacak ve diğer yerlere birer şube açacağız. Gümüşhaneliler olarak bizler Tekirdağ’ın her yerinde varız ve bu nedenle Tekirdağ il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde de varlığımızı hissettirmek için dernek oluşturmamız gerekiyor” dedi. Hatipoğlu, Çerkezköy’de uzun yıllardır yaşayan Gümüşhane kökenliler olarak yaşadıkları Çerkezköy’ün daha ileri gitmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10