Demir: İktidara yürüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hafta sonu yapılan 18. Olağanüstü Kurultayı'nı değerlendiren CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir "CHP kendine yakışanı yaptı. Bundan sonra hedefimiz

Çerkezköy 9.09.2014 11:37:00 0
Demir: İktidara yürüyoruz

BİRLİK VE BÜTÜNLÜK SAĞLANDI

Önceki akşam saat 19.00’da parti binasında kayyum heyeti üyeleri ve partililerle birlikte basın açıklaması yapan Hasan Demir, “5-6 Eylül tarihlerinde CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı yapıldı. Kurultayımız CHP’ye yakışan bir tarzda yarışan çok değerli iki başkan adayımız ve partililerimizle dayanışma ve parti bütünlüğünü sağlayan bir karara dönüştü” dedi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI

Birilerinin beklediği demokrasi dışı davranış sergilenmediğini ve iki başkan adayının da sevgi ve saygı çerçevesinde müthiş finali ile kamuoyuna demokrasi dersi verdiğini dile getiren Hasan Demir “Partililerimiz ve Türk halkına önemli bir iktidar yürüyüşü mesajı verildi. Bir demokrasi şöleni yaşandı. Biz de bundan gurur duyduk. Umarız bu kurultay bundan sonrakilere de örnek olur” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NU KUTLADI

Her iki başkan adayının da kendilerine yakışan yaklaşımlar sergilediğini ifade eden Kayyum Heyeti Başkanı Demir, bundan sonraki hedeflerinin iktidara yürümek olduğunu belirterek “Kurultay bize bu mesajı verdi” dedi. Yeniden CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu da kutlayan Demir, yeni kurulacak çalışma ekibine de başarılar dileyerek “CHP’nin iktidarına yürüyoruz” diye konuştu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10