1911 Çerkezköyspor yeni sezona merhaba dedi

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan 1911 Çerkezköyspor sezona merhaba dedi. Teknik Direktör Suat Akdereli, Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu ve futbolcuların hazır bulunduğu

9.09.2014 13:29:00 0
1911 Çerkezköyspor yeni sezona merhaba dedi

Çerkezköy Haber- 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına Veliköy’de ki sahada yaptığı ilk antrenmanla başladı.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına yaptığı açılış ile başladı. Önceki gün Veliköy Sahası’nda saat 18.00’de başlayan hazırlıklara Teknik Direktör Suat Akdereli, Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu ile futbolcular tam kadro katılırken,  1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, Futbol Şube Sorumlusu Melih Gedikoğlu ile yöneticilerde ilk antrenmanda futbolcuları yalnız bırakmadı.

 

 

“TECRÜBELİ İSME EMANET ETTİK”

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yeni sezon öncesi genç, dinamik ve seçilmiş bir takım oluşturduklarını kaydeden Narçın “

Yaş ortalamasını genç tutmak istedik. Önümüzdeki seneleri düşünerek hareket ettik ve en iyi takımı oluşturmaya çalıştık. Bu sporcuları tek tek incelemelerden geçirerek transfer ettik. Takımımızı bu yıl geçmiş dönemlerde ilçemizde görev yapan Suat Akdereli hocamıza emanet etti.  Bütün yöneticilerimiz kendi işlerinde başarılı ve sportif anlamda tecrübeli kişilerdir” diye konuştu.

 

 

“HAYIRLISI OLUR”

Narçın “  Futbol Şube Sorumlusu olarak Melih Gedikloğlu hocamıza takımı emanet ettik ve sporcularımıza da söylüyorum her türlü maddi, manevi sıkıntıda Melih hoca size kucak açacaktır.

Melih hoca profesyonel top oynamış ve tecrübeli bir abimizdir. Oy birliği ile kendisini seçtik ve takıma getirdik. Bütün yöneticilerimiz futbolun içinden gelmiş ve futbola yakın insanlar. Çerkezköy’de özlenen tabloyu halk dahil herkes görmek istiyor. Herkesten manevi destek bekliyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

“BİZE KUCAK AÇTILAR”

Yakalayacakları başarılar ile birlikte Çerkezköy’ün ismini en yukarılara taşımak istediklerini kaydeden Narçın “ Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çerkezköy’ün üstüne çökmüş bu sis perdesini üzerimizden atmak istiyoruz. Çerkezköy’ün adını Tekirdağ’a değil, Trakya ve Marmara’ya yaymak istiyoruz. Dediğimiz gibi takımımıza son derece güveniyoruz. Ayrıca Veliköyspor Kulübü bizlere kucak açtı. Kulüp yöneticilerine, Veliköy Mahallesi halkına teşekkür ediyoruz hepimize hayırlı olsun” dedi

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni sezonda Çerkezköy’ü temsil eden diğer takımlara da başarılar dileyen Narçın, “Çerkezköy’de sporun gelişmesi için kim bir miktar bir şeyler yapıyorsa biz onlarında yanındayız. Bilgilerimizi, tecrübelerimizi herkesle paylaşırız. Kapaklı takımlarına, Çerkezköy’de ki diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum”  diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Takıma destek veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür eden Narçın “

Bizler başarılı olursak halkta, Belediyede takımımızın yanında olacaktır. Önce başarı getireceğiz sonra destek isteyeceğiz. Elimizden gelen imkanlarla bu başarıyı yakalayıp Çerkezköylülerin karşısına çıkacağız. Biz bu başarıya göre takım oluşturduk ve inandık. Bizler Çerkezköy ismini yüceltmek için bu takımın başına geldik. Ben ve yöneticilerim burada olmamızın amacı sadece Çerkezköy’ün ismini yüceltmektir. Kimsenin kendi egosunu tatmin edeceğini geldiğini düşünmüyorum ve öyle de bir niyet yoktur. Burada en iddialı takımı kurup sadece işimiz olan futbolumuzu oynayıp alnımızın akıyla bu işin hakkını vermek” diye konuştu.

İÇ VE DIŞ TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Başkan Murat Narçın’ın konuşmasının ardından Futbol Şube Sorumlusu Melih Gedikoğlu’da basın mensuplarına takımın iç ve dış transferlerini tanıttı. Gedikoğlu “ Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da oynayan takımın isminin değişmesi ile birlikte bize gelen Musa, Emre bozacı, Tolga Aşçı, Hakan, Ziya, Onur Karakaş, Erkan, Hasan, Hüseyin, Yusuf ile tekrar anlaştık. Dış transferde ise Muzaffer Kurt, İsmail , Tuna, Oğuz Kaptan, Mustafa, Vedat Tura, Gökhan Küçük, Şafak Törin, Bahadır, Abdullah, Gençağa, Gürel ve Ufuk ile anlaştık. Hocalarımız Suat Akdereli, Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu ve Ahmet Sarı’ya da sonuna kadar güveniyoruz ” dedi.

FUTBOLCULARA PASTA SÜRPRİZİ

Antrenmana gelen yöneticiler futbolculara ve teknik heyete pasta sürprizi yaptı. Futbolcular kendilerine ikram edilen pastayı keserek hep birlikte yediler. Konuşmaların ardından Teknik Direktör Suat Akdereli futbolcular ile bir araya gelerek antrenman öncesi kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yarım saatlik tanışmanın ardından futbolcular kondisyona dayalı çalışma ile birlikte koşu yaptılar.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10