İki başkan adayından birlik mesajı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Ekim ayında yapılacak ilçe kongresinde adaylığını açıklayarak kendisine rakip olan Hasan Karaca, birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi.

Çerkezköy 11.09.2014 13:35:00 0
İki başkan adayından birlik mesajı

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Ne Hasan Karaca ile ne de diğer aday olacak kişilerle hiçbir sorununun olmadığını, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyleyen Bahar “Kongre öncesinde olduğu gibi kongre sonunda da yine ayni şekilde birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi. Amaçlarının partinin daha güçlü olmasına katkı sağlamak olduğunu ifade eden Bahar “Bu ekipte çalışacak olanların hepsi de partisi için gereken çalışmayı sergileyecek arkadaşlardır” dedi.

KAZANAN PARTİMİZ OLACAK

AK Parti İlçe Başkan Adayı Hasan Karaca da göreve gelse de gelmese de her zaman partinin ve yönetimin yanında olduğunu ifade etti. İlçe kongresinde başka aday çıkmazsa kongrede Reşat Bahar ile yarışacaklarını söyleyen Karaca “Kongrede gerek şahsım gerek Reşat Başkan kazansın. Kazanan partimiz olacaktır. Biz her zaman iki iyi dostuz. Partimiz için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10