MHP'den Kent Konseyine nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel kısa süre önce Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz'ü ziyaret etti.

Çerkezköy 12.09.2014 14:18:00 0
MHP

ZİYARETTE BULUNDU

Dün saat 10.00’da Çerkezköy Kent Konseyi binasında gerçekleşen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yeni görevinde Serkan Karagöz’e başarılar diledi. Kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP olarak Kent Konseyine her türlü destekte bulunabileceklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Aydeniz ve Alparslan Karıksız’a teşekkür eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “ Bugün gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Kent Konseyi olarak neler yapabiliriz diye sizlerinde önerilerinizi ve fikirlerinizi alacağız.  Bizim tek niyetimiz Çerkezköy’e faydalı işler yaparak hizmet etmek. Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerden örnekler alıp en iyisini Çerkezköy’e kazandırmanın çabasındayız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10