'Yasemin kokulu erdemli bir ömür'

Çerkezköy Haber Gazetesi'nde uzun yıllar çalışarak kuruluş sürecine katkı sağlayan, Ankara'da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gazetecilik eğitimi alan, Cumhuriyet Gazetesi Ankara

Çerkezköy 12.09.2014 16:47:00 0

 ALKIŞLARLA SALONA GİRDİLER

 

Düğün salonuna alkışlar eşliğinde giren genç çift, ilk danslarının ardından pasta kesti. Takı merasiminde konuklarının tebriklerini kabul eden çift, ilk danslarının ardından pasta kesti. Takı merasiminde konuklarının tebriklerini kabul eden çift, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğün törenine katılan  Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay, Sevgi çiftini tebrik ederken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da bir temsilcisini göndererek  genç  çiftin mutluluğunu paylaştı.Çerkezköy’ün sevilen simalarından emekli Öğretmen İrfan Sevgi ve eşi Nihal sevgi ile dünürleri Ömrüye ve Sedat Külte davetlileri kapıda karşıladı. Sevgi ve Külte aileleri düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Sevgi ve Külte aileleri; eş, dost ve yakınları ile hoş vakit geçirmekten dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirtti.

 

 HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Çerkezköy ile birlikte civar il ve ilçelerden düğün törenine katılanlarla keyifli vakit geçirdiklerini belirten Yasemin-Erdem Sevgi çifti, “Mutlu günümüzde yanımızda olan arkadaş, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yoğun katılımın olduğu düğünde, genç evliler sevenleriyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar birlikte doyasıya eğlendi. Düğünün kapanışında ise salonda açılan Atatürk posteri ve Türk Bayrağı ile yapıldı. İki kez çalınan 10. Yıl Marşı’na tüm davetliler eşlik etti.

 

 

NİKAH ŞAHİTLERİ BALBAY OLDU

 

Yasemin-Erdem Sevgi çifti, geçtiğimiz ay Ankara’da gerçekleştirilen kır düğününde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethiye Yaşar’ın kıydığı nikahla ömür boyu birlikte olmak için “evet” demişti. Çiftin nikah şahitliklerini ise CHP İzmir Miletvekili Mustafa Balbay, Hürriyet Gazetesi Bölge Ekleri Koordinatörü Yaşar Sökmensüer, ODTÜ Öğretim üyeleri Çınla Akdere, Çiğdem Doğru üstlenmişti. Çifte aile cüzdanını veren Milletvekili Balbay, "Yasemin kokulu, erdemli ve sevgi dolu bir ömür diliyorum” demişti. Sevgi çifti, Ankara’nın ardından Bursa Mustafakemalpaşa ve Çerkezköy’deki düğünlerini gerçekleştirdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10