Muhtar Şahin'den dar gelirli ailelere kırtasiye desteği

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesi Muhtarı Recep Şahin örnek bir davranışa imza atarak ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Çerkezköy 12.09.2014 16:57:00 0
Muhtar Şahin

ÇANTA VE KIRTASİYE YARDIMI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin sevilen Muhtarı Recep Şahin göreve geldiği günden bu yana mahallesine verdiği hizmetler nedeniyle ve yaptığı yardımlarla örnek olmayı sürdürüyor. Muhtar Recep Şahin, “2014-2015 eğitim öğretim yılı başladı. Bu eğitim yılında da muhtarlık olarak katkımızın olmasını istedik ve aza arkadaşlarımızla birlikte mahallemizde ihtiyaç sahibi ailelerden on kişiyi belirledik. Bu yıl ilk kez birinci sınıfa gidecek olan beş çocuk ile yine ilk kez ana okuluna gidecek beş çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk.Muhtarlık olarak bizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bu yönde katkımız olsun istedik” diye konuştu.

“BU YARDIMI İLK KEZ BAŞLATTIK”

Muhtar Recep Şahin Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarlığı olarak ilk kez başlattıklarını da belirterek, “İlçemizde mahalle muhtarlığı olarak ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye yardımını ilk kez başlattık. Belki de bölgemizde de bu bizim başlattığımız eğitim yardımı bir ilktir.

Muhtarlık olarak azalarımızın da katkısıyla bu yardımı yaptık. Biz bu yardımı yaparken de hiç kimseden de bir beklenti içinde olmadık ve böyle bir düşüncemizde asla yok. Bu yardım tamamen karşılıksızdır. Eğer bizler karınca kararınca ihtiyaç sahibi ailelerimize az da olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Dediğim gibi biz bu yardımı karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu yardımlarda Allah razı olsun denmesi bizler için yeterlidir.  Bizim için önemli olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin mutluluğudur. Bu gün çocuğuna çanta alamayan ailelerimiz var. Biz az bir ailenin çocuğunun okul masraflarının bir kısmını da karşılamış olmamız onlara nefes aldırdığı gibi ihtiyaçları da karşılanmış olmasından bizlerde mutluluk duyuyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocuklarını çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin ve muhtarlığın azalarına çok teşekkür ettiklerini belirttiler. İhtiyaç sahibi aileler, “Bizler Mahalle muhtarımızdan çok memnunuz. Allah her mahalleye böyle hayırsever bir muhtar nasip etsin. Her zaman dar ve zor günümüzde bizlerin yanında olarak yardımlarını esirgemiyor. He zaman imdadımıza hızır gibi yetişiyor. Allah ondan  ve azalarından razı olsun.Kendisine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10