Türkmenli'de yol çalışmaları devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yol yapım işlerine devam ediyorlar. Son hafta Türkmenli ve Yeniçiftlik Sinoplular Derneği bölgesi yol yapıldı.

Marmara Ereğlisi 14.09.2014 12:58:00 0
Türkmenli

TEŞEKKÜR ETTİLER  

Marmaraereğlisi Belediyesi yol yapımı konusunda yaz sezonunu en iyi değerlendiren ilçe belediyesi oldu. Özellikle Yeniçiftlik Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler bu kez Sinoplular Derneği Bölgesinde 15 kilometrelik asfalt kaplama gerçekleştirdiler. Türkmenli yolunda da çalışmalar yapan ekipler bu mahallede de ana yolları asfalt kapmayarak 10 kilometrelik bir çalışma gerçekleştirdiler. Seçimlerden kısa süre sonra böyle bir çalışmayı beklemediklerini söyleyen Türkmenli Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

“DAHA İYİ OLDU”

Sinoplular Derneği yöneticileri ise Çalışma Yapan Fen İşleri ekiplerini bırakmadı ve yapılan asfaltlama çalışmaları anısına fotoğraf çektirdiler. Yeniçiftlikten de Başkan İbrahim Uyan’a teşekkür gelirken, “Bizler böyle hizmetleri özlemişiz. Başkanımızın neden efsane bir başkan olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz” dediler.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10