Dönüşüm okullarında da eğitim öğretim başladı

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı devlet okullarında olduğu gibi dershaneden özel okula dönüşüm sürecini tamamlayan okullarda da ders zili çaldı.

Tekirdağ 16.09.2014 10:58:00 0
Dönüşüm okullarında da eğitim öğretim başladı

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dershanelerin özel okula dönüştürülmesine ilişkin geliştirdiği mevzuat doğrultusunda, dershaneden özel okula dönüştürülen kurumlarda da yeni eğitim öğretim yılı başladı. İlk dönüşüm okullarından olan Tekirdağ’da bulunan Özel Aden Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’nde de ders zili çaldı.

 

İLK ADIMIMIZI ATTIK

Aden Ortaokulu ve Anadolu Lisesi kurum sorumlusu Sadık Baş, yeni eğitim öğretim yılında devlet okullarında olduğu gibi ilk gün heyecanı yaşadıklarını ifade etti. Dershane dönüşümüyle beraber kendilerine verilen hakkı Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile sağladıklarını söyleyen Baş “Şu anda 427 öğrencimizle beraber 27 dersliğimizde 40 öğretmenimizle eğitim vermekteyiz. Türkiye’de dönüşüm okulları içerisinde ilkler arasında yer alıyoruz. Tekirdağ’da ilk dönüşüm okulu olarak 15 Eylül itibariyle dönüşümümüzü tamamlayıp yeni döneme ilk adımımızı attık” dedi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10