Vahap Akay, özel öğrencileri ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP' li Meclis Üyesi Uğur Erem ile birlikte Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi' ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Çerkezköy 16.09.2014 14:40:00 0
Vahap Akay, özel öğrencileri ziyaret etti

30 ÖĞRETMENLE EĞİTİM ÖĞRETİM VERECEĞİZ

Vahap Akay’ı Okul Müdürü Serdar İş, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve öğretmenler karşıladı. Okul müdürü İş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Akay’a teşekkür etti. Geçen yıl 29 ücretli öğretmenlerinin olduğunu bu yıl ise yeni yapılan atamalarla 15 kadrolu ve 15  ücretli öğretmenle eğitim öğretim vereceklerini söyleyen İş “öğretmen açıklarının olmadığını söyledi.

 

YER TAHSİSİNİN YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de eğitim camiasına gönül verdiklerini ifade etti. Yeni okul alanının tahsis edilmesi halinde söz verdikleri gibi ikinci okulu da yapmak istediklerini söyleyen Karagöz, daha önce anaokulu olarak yapmayı planladıkları okulu, gerek belediye, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ısrarları neticesinde İlkokul ya da ortaokul olarak yapmaya karar verdiklerini ve yer tahsisinin yapılmasını beklediklerini söyledi.

 

EKİM AYI TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Karagöz ailesine ikinci bir okul yapımı için gerçekleştirilmesi planlanan arazi tahsisinin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşüleceklerini söyledi. En kısa zamanda okul arazisinin tahsisini yapmak istediklerini söyleyen Akay “Daha sonra eğitime gönül vermiş sizlerin sayesinde ilçemize bir okul daha kazandırmış olacağız” dedi.

 

DİĞER FİRMALARDAN DA BEKLİYORUZ

Akay Jotun Boya tarafından okullar için boya bağışında bulunulduğunu hatırlatarak “Diğer boya firmalarından da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi. Konuşmasının ardından öğrencilerle ve velilerle bir araya gelen Akay, öğrenci ve velilerin isteklerini dinledi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10