Şehit aileleri ve gazi çocuklarına anlamlı yardım

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi esnafından Elit Kundura sahibi Yusuf Orçun Demir, Kapaklı'da yaşayan şehit aileleri ve gazilerin çocuklarına bir yardım kampanyası başlattı.

Kapaklı 17.09.2014 12:02:00 0
Şehit aileleri ve gazi çocuklarına anlamlı yardım

BİZLER İÇİN CANLARINI HİÇE SAYDILAR

Şehit ve gazilerin okula giden çocuklarına yardımda bulunmak istediğini ifade eden Demir, çocukların okul ayakkabısı, okul çantası ve okul araç gereçleri gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyor. Daha önce de Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi olarak buna benzer bir çalışma yaptıklarını hatırlayan Demir, şehit ve gazilerin gönlündeki yerinin çok farklı olduğunu ifade ederek “Gücüm yettiği sürece bu yardımları sürdüreceğim. Onlar bu vatan için, bizler için canlarını hiçe saydılar. Onların yaptığı fedakârlık yanında bizim bu yaptıklarımızın lafı bile olmaz” dedi. Her eğitim öğretim yılında bu yardımları yapmaya devam edeceğini ifade eden Demir, “İlçedeki tüm esnafın bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

 

HERKESTEN AYNI DUYARLILIĞI BEKLİYORUZ

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz de Elit Kundura sahibi Yusuf Orçun Demir’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Böyle duyarlı esnafın olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Dilsiz “Hem ilçede hem de ülkedeki diğer esnafın da aynı duyarlılığı göstermesini temenni etti.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10