"Sizin için ne yapsak az"

Gaziler Günü öncesi AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy'deki gazilerle bir araya geldi.

Çerkezköy 17.09.2014 16:15:00 0

SİZİN İÇİN NE YAPSAK AZ

Dün saat 14.30’da ilçe yönetim Kurulu üyeleri Hasan İşçan, Ercan Erdoğan, Kamil Yiğit, Mustafa Karataş ve Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Bahar, gazilerin vatan savunmasındaki yerlerinin çok önemli olduğunu dile getirdi. Bahar “Sizler bu vatanı savunmada gazi olan kişilersiniz. Sizlere her türlü kolaylıklar getirilmesi lazım” dedi. Gazilerin yaşam koşullarının da iyileştirileceğini söyleyen Bahar, “Gazilerimizin başımız üzerinde yeri var” diye konuştu.

 

SEVGİ VE SAYGININ AÇIK BİR GÖSTERGESİ

Ülkemizin toprağına kanlarını akıtarak tarihe altın sayfalar yazdıran, ülkenin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan gazilerin gününü de kutlayan Bahar “Milletimizin Mustafa Kemal Atatürk’e şükran ve minnetin ifadesi olarak 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül tarihi ‘Gaziler Günü’ olarak kabul edildi. Bu tarih aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz minnet ve saygının açık bir göstergesidir” dedi. Gazilerin ülkemizin medarı iftarı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri olduğunu dile getiren Bahar “Tarih sahnesinde vatanları uğruna canlarını ortaya koyarak şehit ve gazi olanların sayesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyoruz. Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilerek bu günlere kadar ulaşıldı” dedi. Bahar, Gaziler Günü’nü kutlarken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10