Ambardere doğalgaza kavuşuyor

GAZDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Tanju Koçak, Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve bölgede 18-19 Eylül tarihlerinde gaz verme programı gerÃ?

Çerkezköy 18.09.2014 15:23:00 0
Ambardere doğalgaza kavuşuyor

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Koçak, Fatih Mahallesi'nde yaşayan Çerkezköylülerin doğal gaz konforuyla tanışacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “Bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız müşteri memnuniyetini Çerkezköy'de kalıcı hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

30 DAKİKA İÇİNDE KREDİ ALABİLECEKLER

GAZDAŞ’ın KrediVer ile birlikte tüm ödemelerde avantajlı teklifler sunan kampanyasından da bahseden Koçak “Kampanya ile Çerkezköylüler, iç tesisat kurulum masrafları için yararlanabilecekleri kredi kampanyası kapsamında, 12 aya kadar vade farksız, 12 aydan 36 aya kadar da düşük vade farkı seçeneklerinin kolaylığını yaşayabilecekler. Kışa girmeden bu cazip kredi olanağından faydalanmak için abonelerin sadece “KrediVer” ile anlaşmalı iç tesisat firmalarına giderek iç tesisat kurulum masrafları için özel olarak geliştirilen “KrediVer” paketini talep etmeleri yeterli. Aboneler, satış noktasında, kefil olmaksızın, yeni bir banka hesabı açma zorunluluğu bulunmadan, sadece bir başvuru ve hızlı onay sistemi ile 30 dakika içinde kredi alabilecekler” dedi.

 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10