CHP'den gazilere anlamlı ziyaret

Gaziler Günü öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve partililer Çerkezköy'deki gazilerle bir araya geldi.

Çerkezköy 18.09.2014 16:51:00 0
CHP

“YAKLAŞIK 100 ÜYEMİZ VAR”

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek olarak şehit aileleri ile birlikte yaklaşık 100 üyelerinin olduğunu kaydeden Yarlıgan “Gaziler haftasını dolu dolu kutlayacağız. Cuma günü sabah saat 09.00’da Kapaklı’da bir program olacak. Daha sonra ise Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00’de program yapılacak. Ziyaretinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ”

Ülkenin güzel değerlerini ayakta tutmak, bu ülkenin değerlerine yakışanı yapmanın anlamlı olduğunu kaydeden CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir de “Parti olarak gazilerimize desteğimiz devam edecek.  Sizin gibi insanlara bu ülke gerçekten çok şey borçlu. Bu borcun bitme gibi şansı yok. Bu ülke devam ettiği sürece, varlığını hep ayakta tuttuğu vakit bu değer bizim için devam edecek. Sizler de bizim için büyük değersiniz. Sizinle yetinmiyoruz, çocuklarınız da bizim için değerdir. Bu değerleri canlı tutmalısınız. Bizler şehit ve gazilerimize çok şeyler borluyuz. Onlara çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10