Kalyon: Adil düzensiz saadet olmaz

Ekonomik olarak büyük bir adaletsizlik yaşandığını ileri süren Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, "Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olmasına sebep olan bu çarpık düzen

Çerkezköy 19.09.2014 13:56:00 0
Kalyon: Adil düzensiz saadet olmaz

BANKALAR KAR REKORU KIRIYOR

Üreten ve çalışanlar ayakta durma mücadelesi verirken, bankaların kar rekorları kırdığını söyleyen Kalyon “Kitleler yoksullaşırken, milyonerlerin sayısı artmaktadır. Halkımızın büyük bir bölümü giderek fakirleşmekte, ama küçük bir azınlık faizle, vurgun ve soygunlarla servetine servet katmaktadır. Ülkemizde uygulanan ekonomi politikaları ile para ticareti özendirilmekte mal ticareti zorlaştırılmaktadır. Hâlbuki para ticareti, işsizliği artırır. İşçiyi, memuru, çiftçiyi yoksullaştırır. Mal ticareti ise işsizliği önler” dedi.

 

FAİZ EKONOMİNİN MİKROBUDUR

Adil düzensiz saadetin olamayacağını ifade eden Kalyon “Faiz ekonominin mikrobudur. Komünizm gibi kapitalist düzen de son bulacaktır. Saadet Partisi, günü birlik çatışmalar, kişisel çekişmeler yerine, insan onuruna yaraşır bir sistemin kurulması mücadelesi yapmaktadır” diye konuştu.

 

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10