İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği PERYÖN Trakya Şubesi tarafından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi verildi.

Çerkezköy 21.09.2014 10:54:00 0
İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi

ÇTSO ÜYELERİ KATILDI

ÇTSO eğitim salonunda yapılan İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitim programı 30 saat sürdü. İnsan kaynakları uzmanı nasıl olunur, hangi becerilere ihtiyaç var gibi sorulara en etkin cevabı veren bilgiler içeren eğitimde İK uzmanlık sürecinde temelden uygulama uzmanlığına kadar olan aşamalar anlatılırken, eğitime ÇTSO üyeleri ve insan kaynakları yöneticileri, insan kaynakları uzmanları, personel müdürleri katıldı.

 

30 SAAT SÜRDÜ

2 hafta sonu devam eden ve toplam 30 saat süren eğitim boyunca stratejik insan kaynakları yönetimi, kurumsal değerler, insan gücünün planlanması, iş analizi, işe alım, seçme ve yerleştirme süreci, ücret yönetim sistemi, performans yönetimi, kariyer yönetimi, eğitim ve geliştirme süreçleri, motivasyon, ödül öneri sistemleri, personel özlük işleri, bordrolama ve iş hukuku uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Eğitmenler Genel Koordinatör ve İK Eğitim Uzmanı Vahdet Uncular ile İnsan Kaynakları Profesyoneli Erhan Anıl İmamoğlu iş hayatlarındaki deneyimlerini de paylaştı.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10