Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz

Çerkezköy'de önceki gün zihinsel engelli bir gencin uğradığı cinsel taciz olayı adeta insanın kanını donduran cinstendi.

Çerkezköy 21.09.2014 18:50:00 0
Allah

 AYLARCA TECAVÜZE MARUZ KALDI

Cumartesi gecesi saat 20.30 sıralarında Malkoçoğlu Caddesi ile Hükümet Caddesi arasındaki metruk bir binada meydana gelen cinsel saldırı, duyarlı bir vatandaşın ihbarı ve polislerin duyarlılığı sonucu suçüstü yapılarak aydınlatıldı. Evli N.Ç. tarafından cinsel tecavüze maruz kaldığı iddia edilen zihinsel engelli gencin itirafları ise adeta insanın kanını donduran türdendi. Her defasında 5 TL karşılığında ilişkiye girmesi için kandırılarak metruk binalarda hemcinsi tarafından tecavüze maruz kalan engelli gencin polis ve savcılıktaki ifadeleri sonucu ortaya çıkan dram hayvanın hayvana reva görmeyeceği tecavüzün insan görünümlü bir kişi tarafından aylardır yapıldığı gerçeğini de ortaya çıkardı.

 

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN FAYDALANMIŞ

Duyarlı bir vatandaştan gelen ihbar karşısında hızlı hareket eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, metruk binada engelli genç ile basılan ve denetimli serbestlikten faydalanan N.Ç adlı şahsı suçüstü yakaladı. Bir anda polisleri karşısında gören N.Ç.’nin tecavüzüne maruz kalan özürlü genç bir taraftan pantolonunu toplarken, bir taraftan da “Bu bana tecavüz etti. Paramı da vermedi” deyince polislerin kanı dondu.

 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Polis ekipleri gittikleri metruk binada karşılaştıkları manzara karşısında şok olurken asıl dram ise engelli gencin itirafları sırasında ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen N.Ç., gözaltına alındı. Olay yerinden sperm örnekleri alan emniyet güçleri, dün geniş güvenlik önlemleri altında N.Ç.’yi Çerkezköy Adliyesi’ne çıkardı. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından sorguya alınan N.Ç. burada da suçlamaları kabul etmedi.

 

TUTUKLANARAK TEKİRDAĞ F TİPİ CEZAEVİ’NE GÖNDERİLDİ

Çerkezköy Adliyesi’nde verdiği ifadede N.Ç. adlı kişinin değişik tarihlerde kendisine tecavüz ettiğini ve her tecavüzün karşılığında da 5 TL verdiğini belirten mağdur özürlü genç, N.Ç.’nin önceki akşam tecavüz sonrası kendisine para vermediğini de söyledi. Mağdur özürlü genç, zaman zaman K.D. isimli başka bir kişi tarafından da benzer istismara ve tecavüze maruz kaldığını söyledi. Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan N.Ç. adlı kişi tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi’ne gönderilirken bir diğer tecavüzcü K.D içinse savcılık ek soruşturma başlatıldı.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10