Edirne tava ciğeri Tekirdağ'da görücüye çıktı

Tekirdağ'da Trakya Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Karadeniz Ülkeleri Yöresel Ürün ve Tatları Tanıtım Günleri kapsamında meşhur Edirne Tava Ciğeri görücüye çıktı.

Tekirdağ 22.09.2014 10:56:00 0
Edirne tava ciğeri Tekirdağ

UĞRAK KONTASI HALİNE GELDİ

Edirne’nin ve tava ciğerinin tanıtımı için etkinliğe katılan Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Dernek Başkanı Bahri Dinar, fuar alanında stant açarak katılımcılara tava ciğeri ikram etti. Tanıtım günlerine yurtdışından katılan firmalar ve geleneksel ürün tanıtımı için gelen kuruluşlar da stant açarken Edirne tava ciğerinin tanıtımı için gelen Ciğerci Bahri ustanın standı fuarın uğrak noktası haline geldi.

 

İKRAM ETTİLER

Fuarda Edirne’yi ve tava ciğerini tanıtmayı amaçladıklarını belirten Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Dernek Başkanı Bahri Dinar, "Edirne’mizin ve tava ciğerimizin tanıtımı için Tekirdağ'a geldik. Trakya Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında fuar alanında standımızı açarak yerli ve yabancı katılımcılara tava ciğerimizi ikram ediyoruz. Edirne tava ciğeri bilindiği gibi sadece Edirne’ye değil tüm Trakya tarafından bilinen yöresel bir lezzetimizdir" dedi. Fuardan ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Dinar, tava ciğerinin yanında Edirne’nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Edirne hatırası çektirmek isteyenler için fuara 'Edirne Hatırası' standı da getirdiklerini ifade etti.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10