Ergene Belediyesi'nden personeline eğitim

Ergene Belediyesi, hizmet içi eğitimler kapsamında belediye personeline yönelik Kamu İhale Kanunu ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Ergene 23.09.2014 11:41:00 0
Ergene Belediyesi

AYRINTILAR ELE ALINDI

Sayıştay Başdenetçisi Ferhat Gündüz tarafından verilen eğitim seminerine Ergene Belediye Başkanvekili Yüksel Baydarlı, Başkan Yardımcıları Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız ve Hülya İnci’nin yanı sıra belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Uygulamalı ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen iki günlük eğitim seminerinde, yapım işlerinden sözleşmenin imzalanması, yer teslimi ve işe başlanılmasından itibaren, işin yürütülmesindeki bütün aşamalarla ilgili hukuki bilgiler verildi. Kamu ihale kanunları ile ilgili son düzenlemeler, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında da bilgiler verilirken, ihale kanunu ve uygulamalarındaki tüm teknik ve hukuki ilişkiler seminerde ayrıntıları ile ele alındı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

İki gün süren seminerin kapanış töreninde, personele yönelik yapılan eğitimlerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, seminerin belediye bünyesinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10