AK Parti'den Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak'a ziyarette bulundu.

Çerkezköy 23.09.2014 16:28:00 0
AK Parti

DİŞ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen ziyarette partililere teşekkür eden Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak 20 personel ile hizmet ettiklerini ve Ocak itibariyle personel alımlarına başlayacaklarını kaydetti. Ramazan ayında merkez olarak başlattıkları Cad-Cam(Doğrudan Metal Lazer Sinterleme Yöntemi) hakkında partililere bilgi veren Kıvrak “ Dijital kaplamaya geçme adına bir çalışma yaptık. Bu proje ile birlikte hasta ağzında çok güzel bir uyum olacaktır ve zamandan da tasarruf gerçekleşecektir. Tekirdağ bazında bu uygulama yüzde on limit kararı alındı. Şuan Tekirdağ’da bu projeyi yüzde on ile ihaleye çıkartacağız. Çorlu, Tekirdağ’da ki arkadaşlar da denecekler. Memnun kalındığı takdirde 2016 yılında her yerde olacaktır” diye konuştu.

 

 SON DERECE MEMNUN OLDULAR

 Teknolojinin gün geçtikçe ilerlediğini kaydeden Kıvrak” Yüzde on da olsa kaplamayı bilgisayar altyapısı ile yapacağız. Hasta memnuniyetini artıracağız. Bu proje ile birlikte doğabilecek problemler de ortadan kalkacaktır. Cad-Cam da sistem onay gördüğü takdirde kaplamalarda digital uygulamaya geçeceğiz. Modeli ve ölçüyü bilgisayar okuyor ve alt yapısını bilgisayar yapıyor. Yüzde yüz uygulanır diyemiyorum ama önümüzde ki yıl olmasa bile bir sonraki yıl inşallah kesinlikle olacak diye düşünüyorum. Bu uygulama devlet hastanelerinde bile olmayan bir uygulamadır. Çerkezköy’de uygulansın istiyoruz ve kaliteyi artıcı bir işlem olacak. Bu çalışmaya katılan 20 arkadaşımız bu uygulamadan son derece memnun oldular” dedi.

 

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Ziyarette konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar parti olarak bütün kurumlarının yanında olduklarını kaydetti. Ziyaretin sonunda ise Reşat Bahar ve partililer kullanılmak üzere Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak’a tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Haber/Neşat KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10