Bakan Işık hemşehrilerini unutmadı

Bir dizi etkinlik için önceki gün Çerkezköy'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, programların sonunda hemşehrilerini unutmayarak Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanı

Çerkezköy 25.09.2014 12:18:00 0
Bakan Işık hemşehrilerini unutmadı

HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ’da ilk olarak Namık Kemal Üniversitesi’nin Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından da Çerkezköy’e gelerek Koçak Farma Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi’nin temel atma törenine katıldı. ÇOSB Konferans Salonu ve ÇOSB Yönetim Binası’nın açılışını da gerçekleştiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, akşam saat 21.00’da ise Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ne geçerek hemşehrileri ile bir araya geldi.

 

 

PROTOKOL ÜYELERİ EŞLİK ETTİ

Dernek binası önünde Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Bakan Işık’a, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Partili Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de eşlik etti. Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a teşekkür etti. Hatipoğlu, “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’ın Çerkezköy’e geleceğini duyduktan sonra kendisini davet ettik. Çerkezköy’de yaşayan hemşehrilerinizi kırmayıp bizleri mutlu ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

GÜMÜŞHANELİLER EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARTIR

Hemşehrileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Fikri Işık, "Gümüşhaneli hemşehrilerimiz bulundukları toplumla çok çabuk kaynaşan, her zaman aranan, sevilen insanlardır. Bunun sağlamlığını Çerkezköy’de de göstermişsiniz. Gümüşhaneli vatandaşlarımız ekmeğini taştan çıkartır ve çoğu Gümüşhaneli hemşehrimiz inşaat işi ile uğraşır. Yaptığı binalarla Çerkezköy’de güzel yaşam alanı oluşturduklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

21.30’DA ÇERKEZKÖY’DEN AYRILDI

Bayburt ile Gümüşhanelilerin aynı özellikleri taşıdığını kaydeden Bakan Işık, “Gezi Parkı olaylarında Bingöl ve Bayburt’ta eylem yapılmamıştır. Bayburtlular eylem olduğu zaman otobüslere binip Gümüşhane’ye gelir ve hemşehrileri ile birlikte eylemlerini gerçekleştirirler. Gümüşhane ve Bayburtluların muhabbetleri, yapıları ve kişilikleri aynıdır” diye konuştu. Hemşehrileri ile birlikte dernek binasında çay içen Bakan Işık saat 21.30’da ise Çerkezköy’den ayrıldı.

 Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10