Belediye'den Atatürk İlkokulu'na sıra desteği

Atatürk okulunun eskiyen sıralarının yenilenmesi için belediyeden sıra desteği isteyen okul idarecilerinin taleplerini yerine getiren Çerkezköy Belediyesi dün Atatürk ilkokuluna 30 takım sıra hediye etti.

Çerkezköy 26.09.2014 12:43:00 0
Belediye

TEŞEKKÜR ETTİLER

Atatürk İlkokulu Müdür Vekili Ensar Bakanoğlu,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a bir süre önce okulun bazı sınıflarında sıraların eski olması nedeniyle zor kullanıldığını ve yenilenmesi için belediyeden sıra desteği yapılmasını istediklerini belirterek, “Okulumuzda yıllardır  çocuklarımızın oturduğu sıraların bazı sınıflarda eski oluşu nedeniyle kırılmalar meydana gelerek tamirin de zor olması nedeniyle belediyemizden okulumuza sıra desteği yapmasını talep etmiştik. Belediye Başkanımız Vahap Akay’da talebimizi yerinde buldular ve okulumuza  30 sıra ve 60 sandalyeden oluşan 30 takımlık bir sıra desteğinde bulundular.  Belediyemizin okulumuza verdiği yeni sıralarda şimdi öğrenim gören öğrencilerimizde çok sevinçlidir. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a okulumuza yapmış olduğu katkı ve destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Başkanımızdan ileride  bu yönde biraz daha beklediğimizi de belirtmek istiyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERDE YENİ SIRALARDA EĞİTİM GÖRMEKTEN MUTLU OLDUKLARINI BELİRTTİLER

Atatürk İlk Öğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencileri yeni belediyenin hediye ettiği yeni sıralarda eğitim görmekten son derece memnun olduklarını ve yeni sıraların eski sıralara göre çok daha kullanışlı olduğunu ve  bu yönde de eğitime katkı sağlayan Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söylediler.

Haber/ Neşat KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10