Ergene Belediyesi'nden "Hoş Geldin Bebek" projesi

Ergene Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluklarını paylaşmak adına 'Hoş geldin Bebek' projesini başlattı.

Ergene 26.09.2014 16:25:00 0
Ergene Belediyesi

AİLELERE TAKDİM EDİLİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi, ailelerin doğum masraflarına destek ve yeni doğan her çocuğa hediye verilmesi amacıyla başlattığı kampanyada, İlçe Sağlık Ocaklarından alınan bilgiler doğrultusunda aileleri ziyaret ediyor. Belediye ekipleri tarafından yeni doğan bebekler evlerinde ziyaret edilirken içlerinde bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil, biberon ve diş kaşıyıcısı gibi malzemelerin yer aldığı paketler ailelere takdim ediliyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kampanyanın başlangıç gününde ilk ziyareti gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe Mahallesinde oturan Ahmet ve Halime Davudoğlu ailesini ziyaret ederek Yusuf Ayaz bebeğe ilk hediyelerini ve hemşerilik beratını verdi.Paket içerisinde yer alan broşür ve anı defterlerinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in aileler için yazdığı şu mektup bulunuyor:

"Sevgili Anne, Sevgili Baba; Bebeğinizin doğum haberini aldık, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Ben de mutluluğunuzu yürekten paylaşıyor, dünyadaki en güzel varlığa sahip olan siz anne ve babayı kutluyorum. Sizlere, bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür diliyorum."

Yeni bebek sahibi olan Davudoğlu ailesi de Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10