AK Parti Esenyurt İlçe Binası'na taşlı saldırı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Teşkilatlardan Sorumlu Koordinatör Milletvekilleri ile öğleden sonra bir araya geldiği Esenyurt İlçe Teşkilatı'ndaki danışma toplantısı

28.09.2014 18:03:00 0
AK Parti Esenyurt İlçe Binası

Çerkezköy Haber - Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın atamasının da görüşüldüğü toplantıya katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Tahir Eke, Salih Bezgin, Av. Ercan Üçel ve Mustafa Çetin de saldırının yapıldığı binada bulunduğu gelen ilk bilgiler arasında yer alırken üç aydır bekleyen Kapaklı ilçe başkanlığı atamasının yapılıp yapılmayacağı ise birazdan netlik kazanacak.

DBP Esenyurt İlçe Örgütü, İŞİD'in Kobanê'ye dönük saldırılarını kınamak üzere Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'ndan toplanan gurup üyeleri AKP Esenyurt ilçe binasına yürüyüş düzenleyerek protesto etmek istedi. 
AKP Esenyurt İlçe binasında açıklama yapmalarına izin vermeyen polis, iddiaya göre plastik ve gerçek mermi ile tazyikli su ve gaz bombası kullanarak guruba müdahale etti.
Polis müdahalesi sırasında Tanju A.isimli bir kişi sırtından yaralanırken İbrahim T. adlı kişi ise burnuna aldığı plastik mermi ile yaralandı. Yaralılar tedavi edilmek üzere Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Bu sırada Ak Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu ve bazı parti Kurmaylarınında binada bulunması  partililer arasında kısa süreli paniğe yol açtı.

Haber Merkezi  


0282 726 91 91
0282 747 65 10