1911 Çerkezköyspor'dan rakiplerine gözdağı 9-1

2014-2015 sezonu öncesi yaptığı transferler ile gövde gösterisi yapan 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık karşılaşmasında Çorlu Kültürspor ile k

29.09.2014 16:58:00 0
1911 Çerkezköyspor

Çerkezköy Haber -Süper Amatör Lig ekiplerimizden 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında Çorlu Kültürspor’u gole boğdu

İLK GOL UFUK’TAN GELDİ

Pazar günü Çorlu’da oynanan karşılaşmaya konuk ekip 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. Rakip kalede etkili bir oyun ortaya koyan ve kanatlardan hızlı gelen temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor ilk devresin sonlarına doğru golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan golcü oyuncu Ufuk Torin yerden düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçiren golü kaydetti.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmada öne geçen ve rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Temsilcimiz karşısında varlık gösteremeyen ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor ise beraberlik golünü bulamadı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran temsilcimiz ilk devrenin son dakikalarında tecrübeli orta saha oyuncusu Musa ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ    

Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz etkili oyununu sürdürdü. KPSS sınavından dolayı karşılaşmanın ilk devresine yetişemeyen ve ikinci devre oyuna dahil olan Şafak Torin maçın kaderini değiştiren isim oldu. Şafak Torin’in oyuna girmesi ile birlikte etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor golleri bulmakta zorlanmadı. 52.dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Şafak düzgün vuruş ile farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor golden dört dakika sonra tekrar Şafak ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.

FARK ALTIYA ÇIKTI

Özellikle ortasaha ve ileri uç oyuncularının uyumu nedeniyle rahat pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor beşinci golü karşılaşmanın 64.dakikasında buldu. Sol kanattan gelişen atakta 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Şafak sol ayağı ile mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek kendisinin üçüncü takımının ise beşinci golünü kaydetti. Rakibi karşısında rahat pozisyon bulan ve golleri de atmakta zorlanmayan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde Hakan Çelik ile bir gol daha bularak skoru 6-0’a getirdi.

ŞAFAK DÖRT GOL ATTI

Karşılaşmanın ilk devresinde diri bir görüntü ortaya koymasına rağmen ikinci devre gelen 1911 Çerkezköyspor golleri ardından oyundan tamamen kopan Çorlu Kültürspor kalan dakikalarda en az bir gol için mücadele etti. 75.dakikada 1911 Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mustafa mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı yediye çıkardı. Yedinci golün ardından Çorlu Kültürspor kaleci Emre Bozacı’nın hatasından bir gol bularak şeref sayısını kaydetti. Gol sağanağının devam ettiği karşılaşmada bu kez sahneye Şafak çıktı. Sol kanattan gelişen atakta defansın arkasına sarkan Şafak kendisinin dördüncü takımının sekizinci golünü kaydetti.  Maçın son dakikalarına rahat giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’da maçın skorunu tayin eden isim ise Gürel oldu. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Gürel düzgün vuruş ile skoru 9-1 yaptı.

“HİÇBİR TAKIMDAN KORKMUYORUZ”

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “ Kendi ligimizde yer alan bazı takımları izleme fırsatımız oldu. Netice itibariyle bütün takımlar bizim rakibimizdir. Lig öncesi hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Takımımıza da sonuna kadar güveniyoruz. Ligde on bir rakibimizi de ayrım yapmadan aynı ciddiyette mücadele edeceğiz. Kurban Bayramının ardından tam takım toplanıyoruz. Ciddi bir hazırlık karşılaşması yapmayı düşünüyoruz. Ligin başlamasına on gün kala da takımın yeni sezon açılışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

“TEBRİK EDİYORUM”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “

Takımımız yapmış olduğumuz çalışmaların ardından belli bir aşamaya geldi. Bundan sonraki çalışmalarımızda topla idman yapacağız. Daha üst seviyeye çıkararak takım oyunu oynamaya hazır hale geleceğiz. Üç hafta sonunda takımımız daha iyi noktalarda olacak. Yönetimimiz idmanların yanı sıra hazırlık maçlarında da bizleri yalnız bırakmıyor ve bu da bizler için mutluluk ve moral verici oluyor. Oyuncularımız gösterilen ilgiden son derece memnunlar ve hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bunun neticesinde de başarı kaçınılmaz oluyor” diye konuştu.

“ÜST LİGLERE LAYIĞIZ”

1911 Çerkezköyspor’un 2014-2015 sezonunda şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden olduğunu kaydeden Akdereli “1911 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör değil daha üst liglere layıktır. Bunu da iki yada üç sene sonra takım olarak göstereceğiz. Yönetimimiz bu başarı için gerçekten büyük bir mücadele vermektedir. Taraftarımız ile bütünleştiğimiz vakit takımımızı kimsenin tutamayacağını düşünüyorum” dedi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10