Diyaliz Merkezlerinin araçları yenilendi

Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Diyaliz Merkezleri (Tekirdağ-Malkara , Kapaklı)'daki kiralık hasta servis araçlarını yeniledi.

Çerkezköy 30.09.2014 14:44:00 0
Diyaliz Merkezlerinin araçları yenilendi

ARAÇLAR YENİLENDİ

Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi Mesul Müdürü Dr. Nur Tuğlu yaptığı açıklamada “Türk Böbrek Vakfı’nın Tekirdağ ilinde bulunan H.Hüseyin Terzi Tekirdağ Diyaliz Merkezi, Kadriye ve Kenan Tunalı Malkara Diyaliz Merkezi ve Kapaklı Diyaliz Merkezi’nde ki kiralık haysa servis araçları,kiralama şartlarında bir değişiklik olmadan ayni şartlarda ve ek ilave imkanlarla yenilendi” diye konuştu.

“SIFIR ARAÇLAR GELDİ”

Tuğlu “ Kalite ve etik kurallardan hiçbir zaman ödün vermeden hizmetlerini sürdürmekte olan Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Merkezleri, hastaların ikametgahları ile diyaliz merkezleri atasında servislerinin daha sağlıklı ve daha konforlu olmasını sağlamak üzere, Gempa Otomotiv inşaat kokistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile imzaladığı sözleşme çerçevesinde tüm servis araçlarını sıfır 2014 model araçlarla yeniledi” dedi.

“AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET ETMEK”

Dr. Nur Tuğlu, amaçlarının hastalara daha iyi hizmet etmek olduğunu da kaydederek “ Diyaliz hastaları için, diyaliz tedavilerinin yanında, diyaliz merkezlerine gelip gitmesinin de çok önemli olduğu için Türk Böbrek Vakfı’nın üç diyaliz merkezinin hastaları bu sayede çok daha rahat seyahat edecekler. Diyaliz tedavisinden çıkan hastaların, merkezimizdeki ayni özen ve güven içerisinde evlerine ulaştırılmaları bizim için çok önemli.Kötü ulaşım koşulları hastaların sağlık durumlarını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Amacımız daha iyi hizmet.bütün imkanlarımız hastalarımız için parolası ile bundan sonra hastalarımıza daha büyük bir istek ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“GENİŞ KİTLEYE HİTAP EDİYOR”

Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nin çok geniş bir bölgeye hizmet verdiğini belirten Tuğlu, “Kapaklı Diyaliz Merkezi olarak biz Kapaklı, Çerkezköy,Saray ve Çorlu’ya hizmet veriyoruz.Diyaliz merkezimizin hizmet verdiği bölge yoğun bir nüfusa sahip bir bölge olması nedeniylede günde hizmet verdiğimiz hasta sayısı bazen yüzü buluyor.Ortalama olarak da günde 80-90 hastaya hizmet veriyoruz.Yeni binaya ihtiyacımız var. Yeni bina için Kapaklı Belediyesinin girişimleri var. Eğer bu kısa zaman içinde gerçekleşirse Kapaklı Diyaliz Merkezi olarak bölgemizde çok daha fazla hastaya hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Haber/ Neşat KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10