Trakyakent olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi.

Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent Olağan Meclis Toplantısı önceki gün saat 13.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bölgede Gündem 30.09.2014 17:02:00 0
Trakyakent olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi.

ÜYELER KATILDI

Trakyakent ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Trakyakent'e üye olan il ve ilçelerin Belediye Başkanları, Birlik Encümen Üyeleri ile Birlik Komisyon Üyeleri katıldılar. Açılış, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıya Birlik Müdürlüğü görevine atanan Behçet Atlı'nın tanıtım ve takdim konuşmasıyla devam edildi.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Program  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yoklama alınarak gündem maddelerine geçildi. Toplantıda; Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent'in 2015 yılı yatırım planı ile çalışma programı ve 2015 yılını takip eden iki yılın bütçeleri görüşülerek analitik bütçenin 1.750.000.00 TL olmasına oybirliği ile karar verildi. Birliğe ait olan kombine kanal temizleme aracı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (TESKİ) kiralık olarak devredilmesi oybirliği ile karara bağlandı. Gündemin diğer maddelerinde yer alan 2015 yılında ücrete tabi işler tarifeleri, 2015 yılında tam zamanlı sözleşmeli personel statüsünde bir adet tercüman çalıştırılması ve maaşının ödenmesi, Şişli Belediyesi'nin üyelikten ayrılma talebi görüşülerek maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

 Haber Merkezi 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10