"Müftülüğün çalışmalarını takdirle karşılıyoruz"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Camiler ve Din Görevlileri' haftası nedeniyle dün Çerkezköy İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Çerkezköy 1.10.2014 14:37:00 0

ZİYARET ETTİ

Saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette Müftü Yusuf Tuna Kaymakam Metin Kubilay’ı müftülük binası önünde müftülük personeli ile birlikte karşıladı. Müftü Yusuf Tuna ile bir süre görüşen Kaymakam Kubilay, Çerkezköy müftülüğünün ilçe de birlik ve beraberliğin pekişmesi yönünde yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

 

 

“ZİYARETTEN ÖTÜRÜ ONUR DUYDUK”

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Bu güne kadar ilçe müftülüğümüz ‘Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle  kaymakam olarak ilk kez bizleri ziyaret eden sayın Kaymakamımız Metin Kubilay oldular. Kendileri her zaman bizlerin yanında ve çalışmalarımıza destek vermelerinden dolayı da kendilerini çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar çok Kaymakamla çalıştım. Ancak ‘Camiler ve din görevlileri’ haftasında bizi hatırlayarak çiçekle  ilk kez ziyaret eden Kaymakamımız Metin Kubilay oldular. ‘Camiler ve Din görevlileri’ haftası nedeniyle müftülüğümüze yaptıkları bu ziyaretten hem mutlu olduk hem de onur duyduk” diye konuştu.

“İSTİŞARE KURULUMUZLA GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ”

Müftü Yusuf Tuna” İlçe Müftülüğü olarak sizlerinde desteği ile oluşturduğumuz istişare kurulumuzla birlikte güzel işler yapıyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız çok olumlu neticeler verdi. İlçemizde insanlarımızın birbirleriyle daha samimi olmaları konusunda tam bir birlik ve beraberliği pekiştirmek ve ayni zamanda manevi duyguları daha üst seviyeye çıkartmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin desteği de çalışmalarımızda bizlere güç katıyor” dedi.

“GÜZEL ÇALIŞMALAR BAŞLATTI”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da yaptığı konuşmasına, ‘ Tüm din görevlilerinin Camiler ve din görevlileri haftasını kutlayarak başladı. Kaymakam Kubilay, “İlçe Müftümüz olarak başta siz olmak üzere din görevlilerimizin ‘Camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyorum. İlçemizde göreve başladığımdan bu yana İlçe Müftülüğümüzün ilçemizde birlik ve beraberliğin güçlenmesi konusun da kaymakamlığımızla birlikte uyum içinde çok güzel çalışmalar başlattılar. Başta müftü bey ve arkadaşlarını özverili çalışmaları nedeniyle kendisi ve çalışanlarını kutluyorum. Bundan böylede yapacakları çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“BERABERLİK İÇİNDE OLMALARINI PEKİŞTİRMEKTEDİR”

Kaymakam Metin Kubilay, İlçe müftülüğünün çalışmalarının sıkıntı ve sevinçlerin paylaşmada da büyük rol oynadığını da belirterek, “Müftülüğümüz ve bizim üzerinde durduğumuz konu sıkıntı ve sevinçlerimizin paylaşma yönündeki çalışmaları da bizleri memnun etmektedir. Bu çalışmalar dolayısıyla da bütün din görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,güzel çalışmaları nedeniyle onları tebrik ediyorum.Biz sizleri yapmış olduğunuz çalışmalarınızda desteklemeye devam edeceğiz.Güzel çalışmalarınız ilçemizde vatandaşlarımızı bir birlerine daha samimi birlik ve beraberlik içinde olmalarını pekiştirmektedir” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10