KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

"29 Eylül – 05 Ekim 2014 VI. Avrupa Kobi Haftası Etkinlikleri" kapsamında KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan'ın konuşmacı olarak katıldığı KOSGEB Destekleri Bilgilendirme

Çerkezköy 1.10.2014 14:40:00 0
KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

BİLGİLENDİRME BULUNDULAR

KOSGEB Çerkezköy Temsilciğinin katkılarıyla düzenlenen toplantıda KOBİ’lere yönelik bilgilendirme amaçlı bir sunum yapan Tolga Erkan, KOBİ’lerin ekonomik ve sosyal açıdan önemi, ekonomideki payı ile ilgili sayısal verileri paylaştı. KOSGEB olarak sanayide madencilik, imalat ve enerji; hizmet sektöründe ise inşaat, ticaret, ulaştırma, turizm, bilgi ve iletişim, mesleki bilimsel teknik faaliyetler, idari ve destek hizmet faaliyetleri alanında destek verdiklerini söyleyen Erkan, toplantıda KOBİ Proje, Tematik Proje, İşbirliği Güçbirliği, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama, Genel Destek ve Girişimcilik Destek Programları hakkında da bilgiler verdi.

 

 

“HEDEF KİTLEMİZ ÇERKEZKÖY VE ÇORLU”

Çorlu ve Çerkezköy’ün gözbebekleri olduğunu belirten Tolga Erkan “Ar-ge ve sanayi firmalarının bu iki bölgede olması Tekirdağ’daki potansiyeli çok yükseltiyor” dedi. KOSGEB olarak belediye ve valiliklerle işbirliği içinde olduklarını, her ay düzenlenen bilgilendirme toplantılarıyla aktif ve proaktif girişimlerde bulunduklarını, uygulamalı girişimcilik kurslarına katılım oranınıngeçen yıla oranla yüzde 50 arttığını ifade eden Erkan, Çerkezköy ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odalarındaki temsilciliklerinin çok daha önem kazandığını vurguladı.

Haber/Emine LALE 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10