AK Parti'de ilk aday çıktı

Bu ay içerisinde kongre yapması beklenen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için ilk resmi aday Mehmet Han Atbaşı oldu. Partinin eski yönetim kurulu üyelerinden Atbaşı, "Çerkezköy'Ã?

Çerkezköy 1.10.2014 16:40:00 0
AK Parti

Çerkezköy Haber - Kongre hazırlığı içinde olan AK Parti’de ilçe başkanlığı için adaylarda ortaya çıkmaya başladı. Daha önce AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği yapan Hasan Karaca ile mevcut İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın aday olacakları bilinen İlçe Başkanlığı için resmen adaylığını ilk açıklayan Mehmet Han Atbaşı oldu.

MENSUBU OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Çerkezköy İlçe Yönetimi eski üyelerinden Atbaşı, Özcan Kardeşler Lokantası’nda düzenlediği basın toplantısında, “14 Ağustos 2001 yılında milletimiz tarafından kurulan ve 15 ay gibi kısa bir zaman içinde iktidar olan partimiz, yaklaşık 12 yıldır ülkemize ve milletimize sayısız hizmetler sunmaktadır. 2006 yılında mahalle temsilcisi olarak görev yapmaya başladığım bu partide, 2008 ve 2014 yılları arasında yönetim ve yürütme kurulu üyeliği yaptım. Mensubu olmaktan onur duyduğum bu davaya şimdi de ilçe başkanı olarak, iyi bir ekip kurup Çerkezköy’ümüze daha büyük hizmetlerin gelmesine katkı sağlamak istiyorum.”diye konuştu.

DIŞLAMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanı olması halinde hiç kimseyi dışlamayacağını vurgulayan Mehmet Han Atbaşı, şunları kaydetti: “Hiç kimseyi dışlamadan ayrım yapmadan, partimizin kırmızı çizgilerine riayet ederek, kurulduğu ilk günden bu güne kadar partimize hizmet eden ilçe başkanlarından mahalle başkanlarına kadar herkesi kucaklayan bir anlayışla ilçe başkanlığına adayım. İl Başkanlığımızın genel merkezimizin teveccühü ve Allah’ın takdiriyle görevin tevdi edilmesi durumunda gece gündüz demeden iyi bir ekiple tam bir uyum içinde Çerkezköyümüz’de çok güzel hizmetlere imza atacağımıza inancım tamdır.”

Haber/ Faik Onur Kaya

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10