AK Parti'de bayramlaşmaya yoğun ilgi

AK Partililer, bayramın ikinci günü ilçe teşkilatında 14.00-15.00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Çerkezköy 7.10.2014 17:19:00 0
AK Parti

BAYRAMLARIN ÖNEMLİ BİR ROLÜ VAR

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rolü var” dedi. Bayramların çok önemli olduğunu vurgulayan Bahar, “Yalnız bayramların olduğu günlerde değil her zaman birlikteliğimizi kardeşliğimizi bu günkü düzeyde tutmamız gerektiğine inanıyorum” dedi. Bahar, tüm partililerin ve Çerkezköy halkının da bayramını kutladı. 

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Başkanı Reşat Bahar, ilçe eski başkanları Sait Yazı, Alaettin Demirbağ, Selda Yeşil, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, ilçe eski yönetimi, AK Parti Belediye meclis üyeleri, ilçe başkanlığına adaylıklarını açıklayan Hasan Karaca, Mehmet Han Atbaşı ve çok sayıda partili katılırken, Reşat Bahar eski ilçe başkanları ve ilçe başkanlığına aday olan Karaca,Atbaşı ve partililerle birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirerek birlik beraberlik mesajı verdi.

 

AKAY’DAN AK PARTİ’YE BAYRAM ZİYARETİ

CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Ramazan Bayramında olduğu gibi bu bayramda da siyasi partileri ziyaret etti. İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve Kayyum Heyeti Üyeleri ile birlikte AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililerin bayramını kutladı.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10