Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecekler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Boksörleri Uşak'ta 13 -18 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecek. Şampiyonadan derece ile döneceklerini belirten Kul?

Çerkezköy 12.10.2014 16:40:00 0
Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ

“DERECE İLE DÖNECEĞİZ”

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü boksörlerinden Halil  Tekden , 70 kg Büyük erkekler kategorisinde ve Furkan Aradağ, 75 kg Büyük erkekler kategorisinde  Türkiye Boks Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecekler. Ringe çıkacak olan her iki sporcuda şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve her hangi bir aksilik yaşamamaları durumunda derece ile döneceklerini kaydettiler.

 

“ TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEĞİZ”

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz “ Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Uşak’taki Büyükler (erkekler) Türkiye Boks Şampiyonasında ilimiz Tekirdağ’ı temsil edecek olan boksörlerimiz bu şampiyonaya çok iyi şekilde boks Antrenörümüz Savaş Karaduman nezaretinde hazırlandılar.Düzenlenecek olan şampiyonada sporcularımızın başarılı bir şekilde derece yapacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

 

“BAŞARI İSTİYORUZ”

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz  ve Boks Antrenörü Savaş Karaduman, Uşak’taki büyükler Türkiye Boks Şampiyonasına katılarak ilk kez bir şampiyonada mücadele edecek olduklarını belirttikleri sporcularının çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ileride Avrupa şampiyonalarında başarılı olacak sporcular olduklarını da kaydetti. Ayaz ve Karaduman, “ Kulübümüzden 2013 yılında Mersin de yapılan Boks şampiyonasına sporcu göndermiştik. Bu yılda Uşak’ta gerçekleşecek olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına sporcu gönderiyoruz. Kulüp olarak mutluyuz ve gururluyuz. Sporcularımız çok yoğun bir çalışma temposu içinde maçlara hazırlandılar.Her iki sporcumuzda ilk defa Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Kendilerinden derece bekliyoruz. Allah emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almayı nasip etsin” dedi.

 

“MİLLİ TAKIMA SPORCU KATILSIN İSTİYORUZ”

Ayaz “  Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak hedefimiz Boks Milli Takımına da sporcu vermektir. Bu nedenle şampiyonalara katılan sporcularının kategorilerinde mutlaka derece almaları gerekiyor. Milli takıma da sporcu vereceğimize inancımız da tamdır.  Bu nedenle Çerkezköy’deki gençlerimizi kulübümüze spor yapmaya bekliyoruz. Bizler her türlü hizmeti ve desteği  veriyoruz ve vermeye hazırız. Taekvando sporunda olduğu gibi boks branşında da hem ilçemizin hem de ilimizin sesini daha büyük kütlelere duyurmak istiyoruz.” dedi.

 

Haber/Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10