ULUSDER'den sağduyu çağrısı

Türk bayrağına ve Atatürk büstlerine yapılan saldırıları kınayan Ulusal Gençlik Derneği (ULUS DER) Başkanı Erdal Darçın "Herhangi bir kargaşanın yaşanmaması için halkın sağduyulu o

Bölgede Gündem 15.10.2014 13:28:00 0
ULUSDER

KONSERE DAVET ETTİ

Dernek olarak düzenleyecekleri konserle ilgili de bilgi veren Darçın, “28 Eylül tarihinde yapılacağını duyurduğumuz konser hava şartları nedeniyle 19 Ekim Tarihine ertelendi. Pazar günü konserimizi gerçekleştireceğiz” diyerek tüm Çerkezköy halkını ve müzikseverleri konsere davet etti.

 

SALDIRILARI KINADI

Darçın, Türkiye’de ve dünyada son günlerde çok değişik olaylar meydana geldiğini ifade ederek “Özellikler ülkemiz sınırları yakınında IŞİD olayı ve bayrağımıza yapılan saldırılara karşıyız ve bayrağımıza yapılan saldırıları kınıyoruz. Halkımızı ülkemizde herhangi bir kargaşa ve kavganın çıkmaması için sağduyulu olmaya çağırıyoruz” dedi.Çıkacak bir çatışmanın insanları birbirine düşürebileceğini ifade eden Darçın “Bazı insanlar son günlerde Kobani olaylarını bahane ederek neden konser düzenlediler diyebilirler. Bu konser yeni çıkmadı aylar önce alınan bir kararla ortaya çıktı ve artık erteleme gibi bir durumumuz da yok” dedi. Darçın, Anfi Tiyaro’da düzenlenecek olan konser için bilet satışlarının Cem Kuruyemiş’te, Başoğlu Şarküteri’de, Kapaklı’da, Pera Pastanesi’nde, Çorlu’da, Boyut Kitap Evi’nde devam söyledi.

 

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10