1911 Çerkezköyspor yeni sezonu açtı

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sezon açılışını kurban keserek yaptı. Mustafa Uğraş Stadı'nda yapılan sezon açılışında yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbol

Çerkezköy 15.10.2014 17:15:00 0
1911 Çerkezköyspor yeni sezonu açtı

KAYMAKAM VE BAŞKAN KATILMADI

Bu yıl yaptığı transferlerle gözünü Bölgesel Amatör Lige diken 1911 Çerkezköyspor yeni sezonu dün gerçekleştirilen etkinlikle açtı.  Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda düzenlenen programa Tekirdağ’da toplantıları olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katılmazken, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan., Özel İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe,protokol üyeleri ve taraftarlar yalnız bırakmadı.

 

VETERANLAR KARŞI KARŞIYA GELDİ

Dün saat 13.00’de başlayan etkinliklerde ilk olarak Çerkezköyspor’de uzun yıllar top koşturan Ömür Düzgünel, Oğuz Güven, Ahmet Narçın, Selahattin Türlin, Sadık Gürsoy, Ahmet Girgin, Ahmet Sarı, Nejdet Karagöz, Musatafa Küçük, Nevzat Kumru, Murat Narçın, Namık Aydın, Sabri Kosuva, Namık Aydın, Ünal Karabaş, Muhammer Bilgen ve Mücahit Yavuz’un aralarında bulunduğu veteranların karşılaşması oynandı. 15’er dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Mavi takım Ünal Karabaş’ın şık golü ile karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlere doğru toparlanan beyaz takım beraberlik sayısını buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Küçük’ün sert vuruşunu Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru çıkardı. Topu iyi takip eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın topu ağlara gönderdi.

 

 

 

GENÇLERE TAŞ ÇIKARDILAR

 

Yaşları ilerlemesine rağmen sahada koydukları performans ile gençlere taş çıkartan veteran topçuları taraftalar bol bol alkışladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğra beyaz takım Murat Narçın’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmada öne geçti. Her iki takımda etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde beyaz takım farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Murat Narçın’ın vuruşu direkten döndü. Topu iyi takip eden Namık Aydın sert vuruş ile skoru 3-1’e getirdi. İlerleyen bölümlere doğru oyundan kopmamaya çalışan mavi takımda ceza sahası içinde topla buluşan ilk golün sahibi 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Ünal Karabaş farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada beyaz takımın 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“ÖLÜ TOPRAĞI KALDIRMAK İSTİYORUZ”

Veteranlar karşılaşmasının ardından kurban kesimi yapıldı. Kurban kesiminin ardından 1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve yöneticilerinin tek tek isimleri okunarak taraftarlara tanıtıldı. Programda ilk olarak konuşma gerçekleştiren Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu “  Çerkezköy’de futbol sevgisi olmadığını bugün bir kez daha görüyoruz. İnşallah bu sezon Çerkezköy’de futboldaki ölü toprağı kaldırmak için yönetim ve futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlerin desteği de çok önemlidir. Takımıza ve bütün takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” dedi.

 

“SPORU VE SPORCUYU SEVİYORUZ”

Programda daha sonra konuşan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “Yeni sezonun bizlerle yalnız bırakmadığınız için saygılarımızı sunuyorum. Çerkezköy’e bundan sonra başlangıç yapmak istiyoruz. Sizlerle daha geniş kitlelere futbolu yaymak istiyoruz. Sporu ve sporcuyu sevdirmek istiyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koyduk. Yönetici arkadaşlarımız ile beraber ve bizlere inanan futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. Hepsi birbirinden değerlidir ve pırlanta gibi kardeşlerimizdir. Yeni sezona onlarla başladık ve fire vermeden devam etmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

“ÇITAYI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

Çerkezköy’e yakışan bir takım kurduklarını kaydeden Narçın “Tüm Türkiye Çerkezköy’ün adını sadece sanayide tanıyor. Futbolda Çerkezköy’ün adını yeterince tanıtamadık. Çerkezköy’de futbolda çıtamızı yükseltemedik. Geçmiş dönemlerde üçüncü ligi gördük ve geri geldik. Biz tekrar buna adayız. Yapılması gereken ne varsa bizler yönetim olarak başaracağız. Sporcular buna inandıkları için bizlerle beraberler. Mücadelemizi verip önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig diyoruz. Bir yada iki yıl içinde profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bizler bunu yaptığımız sürece seyirci potansiyeli yükselecektir. Her memleketten insan ve yetenek vardır. Bunlarla beraber çıtayı yükseltmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“BU TAKIM HERKESİN”

Narçın “ Bugün ki açılış davetimize toplantıları olduğu için Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katılamadı. Hepsinin gönlü bizimle ve takımlarla beraberdir. Sporu seviyorlar. Biz başarıyı yakalarsak hepsi beraber arkamızda olacaklardır. Yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun. Taraftarlarımızdan bu tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Manevi destek bekliyoruz. Başarı elde edildiği vakit maddi imkanlar olacaktır. 1911 Çerkezköyspor herkesindir. Bu yıl Süper Amatör Lig’de mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.İnşallah sakatlıksız ve kazasız belasız bir sezon geçer” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından 1911 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Ligin iddialı ekiplerinden İstanbul Bahçelievler Yenibosnaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10