KIZILPINAR'DAKİ YOLSUZLUĞA Büyükşehir de el attı

Kızılpınar'da Çerkezköy Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmaları devam ederken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar'daki yol sorununa el attı. Büyükşehir B

Çerkezköy 16.10.2014 20:19:00 0
 KIZILPINAR

YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Kızılpınar’da bozuk yollara geçici çözüm bularak vatandaşlara rahat bir nefes aldırdıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Trafiği rahatlatmak adına bozuk yollara sıcak asfalt dökerek yama yaptık. Ana caddelerdeki çalışmalarımız tamamlandı. Sokak aralarındaki yollarda da yama çalışmalarını yapacağız” dedi. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Veliköy Mahallesi’nde de yol çalışması yaptığını ifade eden Akay “Kızılpınar ve Veliköy’deki yol sorununu tamamen bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALAR 2 GÜN SÜRECEK

Hafta sonu Kızılpınar’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması yapılacağını söyleyen Başkan Akay “Sıcak asfalt çalışmalarımız Bahar Caddesi’nde başlayacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bir ton asfalt verecek. Belediye ekiplerimiz de bu çalışmaları iki günde tamamlayacak” dedi. Bahar Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Arda ve Saygın Sokak’ta da asfalt çalışmaları yapılacağını ifade eden Akay, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10