Demir de ilçe başkanlığına aday

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çerkezköy İlçe Olağan Kongresi 19 Ekim Pazar günü saat 11.00'da Güneşler Otel'de yapılacak. Kongreye saatler kala CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir

Çerkezköy 17.10.2014 15:45:00 0
Demir de ilçe başkanlığına aday

BİR EKİP ÇALIŞMASI SERGİLEMEK İSTİYORUZ

Dün saat 11.30’da parti binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Hasan Demir, tüm partililerin desteği ile görevde olduklarını ifade ederek “Tüm parti üyesi arkadaşlar yüreği ile burada. Artık yüreğimizde öteki diye bir kavrama yer yok” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çerkezköy’ü hep birlikte yöneteceklerini ifade eden Demir “Bize verilen kayyum görevini ekip olarak yerine getirdiğimize inanıyoruz. Dolayısıyla Çerkezköy’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha yukarılara taşımak ve yerel iktidarımızı en iyi şekilde taçlandırmak ve uyumlu bir ekip çalışması sergilemek istiyoruz” dedi.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

Belediyeyle yapılacak kararlı çalışmayla Çerkezköy’ün daha yaşanılabilir bir kent olmasına katkı koymak ve sosyal demokrat belediyelerin başarılarını topluma sunmak istediklerini ifade eden Demir “Bu konuda elimizi taşın altına kaymamız gerektiğini anladık” dedi. Ne kadar bütün olurlarsa CHP’nin de o kadar güçlü olduğunu söyleyen Demir “Biz ne kadar bütünsek, yerel yönetimimiz de o kadar başarılı olur” dedi. Temel hedef ve yaklaşımlarının bu olduğunu, bu yaklaşımdan dolayı aday olduğunu söyleyen Demir, kongreye kendisi ve Fedahi Güven olmak üzere iki adayın gireceğini söyledi.

 

KONGREDE SAĞDUYU HAKİM OLACAK

İlçe kongresinde sağduyunun hakim olacağını söyleyen Demir “Kongremizi birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Kazanan CHP ve Çerkezköy olacak. Kaybeden aday da kazananı tebrik edecek ve birlik beraberliği sağlayacağız” dedi. Kayyum Heyeti olarak üstlendikleri görevi tarafsız olarak yürüttüklerini ve yürütmeye devam ettiklerini söyleyen Demir, “Tekirdağ’da 12’de 12 yaparak büyük bir başarı elde eden partimiz ilçe kongremizde de birlik ve beraberliğin örnek temsilcisi olacak” dedi.

 

KAYYUM HEYETİ DE YÖNETİMDE YER ALACAK

Tarafsız olarak görev yapan kayyum heyeti üyelerinin de yönetimde görev alacağını söyleyen Demir, kucaklayıcı bir süreç başlattıklarını ve bu nedenle ekip olarak seçime girdiklerini belirtti. Genel Seçimlere kadar olan süreçte CHP’de birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini sağlamaya çalışacaklarını dile getiren Demir “Kazandığımız yerel iktidarımızın belediye başkanıyla birlikte her zaman uyum içinde çalışacağız” dedi. Yaşamı boyunca hep siyasetin içinde olduğunu belirten Hasan Demir, 2004 yılından itibaren de Çerkezköy’de aktif siyasette çeşitli görevler aldığını belirtti ifade etti. Hasan Demir’in adaylığını açıkladığı basın toplantısına CHP kayyum heyeti üyeleri, ilçe eski Başkanı Metin Dönmez, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Gençlik Kolları Eski Başkanı Hüseyin Ülger de katıldı.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10