Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İpsala Kaymakamlığı'ndan Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan ve bayram sonrası yeni görevine başlayan Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün saat 13.00'da Kapaklı Yardımlaşma Derneği ile Kapa

Kapaklı 19.10.2014 10:56:00 0
Gürbüz

AMACIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIMCI OLMAK

Kapaklı Yardımlaşma Derneği ve Kapaklı Avcılar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Kadir Arıcı, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özel, Şemsettin Dubaz ve Sami Canbaz ile Kapaklı Avcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Serat ve Nuri Gamsız ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Gürbüz’e görevinde başarılar dileyen Arıcı, derneklerin faaliyetleri ile ilgili de bilgiler verdi. Arıcı, her iki derneğin de hemşehri derneği olmadığını ifade etti. 1998 yılında kurulan Kapaklı Yardımlaşma Derneği’nin ilçenin ilk sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Arıcı,  amaçlarının ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak olduğunu söyledi.

 

YARDIMCI OLMAK İSTERİZ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakamlık olarak derneğin çalışmalarına yardımcı olmak istediklerini söyleyen Gürbüz “Sizinle sürekli irtibat halinde olacağız” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10