Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı

Çerkezköy Haber- Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor deplasmanda Kocaelispor'a uzatma dakikalarında yediği golle mağlup oldu.

20.10.2014 12:33:00 0
Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı

KOCAELİ’NDE OYNANDI

Kocaelispor, dün sahasında Ergene Velimeşespor’u ağırladı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İsmetpaşa Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ise Betül Baykan, Cengizhan Öztürk ve Elif Yalçın yönetti.Kocaelispor karşılaşmaya Kılıç Arslan **, Murat ***, Kadir ***, Murat Başak **, Emirhan **, Aliberk *** (Dk. 79 Hüseyin *), Mert ****, Gökhan ***, Burak **, Sinan ** (Dk. 85 Murat Kolburan **), Volkan ** (Dk. 46 Hamza **) kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Serdar ***, Bahtiyar ***, Emre *** Hakan ***, Hayrullah ***, Mert * (Dk. 90 Ersin *), Orçun *, İsa *, Cem * (Dk. 73 Selim *), Burak *, Sinan * (Dk. 63 Sercan *) kadrosu ile çıktı.

 

KOCAELİSPOR ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Ergene Velimeşespor’dan geldi. Yedinci dakikada Sinan Yüksel’in sol ayağı ile çektiği şut üstten auta çıktı.Dokuzuncu dakikada  Sinan Pektemek’in getirdiği topta, Aliberk, Sinan’ın pasına hareketlendi ve bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bom boş durumdaki Aliberk’in plase vuruşunu kaleci Serdar son anda ayakları ile kornere çıkardı.Dakikalar 13’ü gösterdiğinde ceza sahası içinde Sinan Pektemek sağ ayağının dışı ile topa vurdu. Kaleci Serdar yine mucizevi bir refleks ile ayakları ile topu çıkardı.Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında Kocaelispor gole çok yaklaştı.  Burak Özbakır sol kanattan topu rakibinden kurtardı ve Aliberk’e al da at diye bir pas verdi. Aliberk topu plase vuruşu ile kaleye yönlendirdi. Ağlara gitmekte olan topu Velimeşe savunması çizgiden çıkardı. Kornere giden pozisyonun ardında hakemin kararı aut oldu.34’üncü dakikada Kocaelispor Sinan ile gole çok yaklaştı. Altı pas noktasında Aliberk’in pasında Sinan’ın sert şutunda savunma topa kapandı, 1 dakika sonra Aliberk’in ortasında Gökhan’ın kafa vuruşu soldan auta çıktı.

 

GOL BİR TÜRLÜ GELMEDİ

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmazken, ikinci devre her iki takımda atak bir futbol sergiledi. 50’inci dakikada Kocaelispor’da Gökhan Şahin’in vuruşu üstten auta çıktı. 54’üncü dakikada Kocaelispor’da Kadir Öge ceza sahası içinde yatarak topa çok  iyi vurdu. Yerden seken topu Serdar yine sağına uçarak kurtardı. 65’inci dakikadaGökhan Şahin atak yönü sol kanattan korner kullandı. Emirhan topa iyi yükseldi ve kaleciden önce kafayı vurdu. Top soldan az farkla auta çıktı.70’inci dakikada gelişen Ergene Velimeşespor atağında Burak’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruşu Kılıç uzanarak kontrol etti. 75’inci dakikada Kocaelispor’da Gökhan’ın serbest vuruşunu kaleci Serdar iki hamlede kontrol etti. 78’inci dakikada Ergene Velimeşespor’da Mert’in sert vuruşunu Kılıç soluna kapanarak kurtardı. 79’da Mert Yavuz’un ceza sahası dışından çektiği şut sol kale direğini yalayarak auta çıktı.

 

GOL UZATMALARDA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının sonlarına doğru Kocaelispor, golü bulmakta sıkıntı yaşadı. Konuk ekibin bir topu direkten dönerken, yeşil siyahlıların yürekleri ağızlara geldi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Murat Kolburan ile gülen Kocaelispor, galibiyet serisini üç maça çıkartırken, şampiyonluk umutlarını korudu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10