TEDES projesinde imzalar atıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü arasında Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) anlaşması Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ve Süleymanpaşa Belediye Başka

Süleymanpaşa 21.10.2014 12:01:00 0
TEDES projesinde imzalar atıldı

AMAÇ KAZALARI EN AZA İNDİRMEK

Şehir trafiğini en üst seviyede güvenli hale getirebilmek amacıyla yola çıkılan ve Türkiye’de ilk defa uygulanacak proje kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi de TEDES anlaşmasını imzaladı.  2-3 ay içinde faaliyete geçecek proje ile ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Trafik kazalarını, ölümleri, yaralanmaları ve maddi hasarları en aza indirebilmek üzere yola çıktığımız proje kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğümüz ile anlaşmamızı imzaladık” dedi.

 

ÇABA SARF EDECEĞİZ

Her geçen gün nüfusu artan Süleymanpaşa’da şehir kalabalıklaştıkça kazaların da arttığını ifade eden Eşkinat, “Bizler TEDES projesi ile özellikle şehir içinde hız limitlerini ayarlayıp kazaların önüne geçmek için çaba sarf edeceğiz. Süleymanpaşalılara hayırlı olsun” dedi. TEDES anlaşmasını imzalarken iki tarafın Bilgi İşlem Müdürleri de hazır bulundu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10