Bölge hastanesi inşaatı devam ediyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ile birlikte Camiatik Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi Mevkii'nde Malkara Belediyesi adına kayıtlı 27,934,30 metrekare alan üzerinde

Malkara 22.10.2014 10:00:00 0
Bölge hastanesi inşaatı devam ediyor

AĞUSTOS’TA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Teknik Yapı Taahhüt İnşaat San. Ltd. Şti. sahipleri Yılmaz Güler ve Adem Ayık'tan inşaat çalışmaları hakkında bilgiler alan Ulaş Yurdakul, yapımına devam edilen hastane inşaatı alanında gezerek incelemelerde bulundu. Yetkililer tarafından 70 yataklı Bölge Hastanesinin 2015 yılının Ağustos ayında bitirilmesinin planlandığı açıklandı.

 

YOL ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

Başkan Yurdakul, Namık Kemal Caddesi (Çevre Yolu) üzerinde yapılan asfalt yol onarım çalışmasını da yerinde inceleyerek, yetkililerden yol yapımı hakkında bilgi aldı. Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon ve içme suyu şebeke inşaatından dolayı bozulan yollara Malkara Belediyesi'nin ilçe genelinde yapmış olduğu onarım çalışmaları ile devam edilirken, bir yandan da Namık Kemal Caddesi (Çevre Yolu) üzerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden gelen araçlarla yol onarım çalışmalarına başlandığı belirtildi.

 

DEVAM EDECEK

Yol kodlarının bozulması önlenip, asfalt üstüne asfalt atılmaması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kemirici aracı ile yol düzgün bir şekilde kesildikten sonra Malkara Belediyesi'nin araçlarıyla yolun tesviyesi yapılıp, silindir ile geçilerek yolun kenarına bordür çalışmaları yapılıp yolun asfalt atılacak hale getirileceğini belirten Ulaş Yurdakul “Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı denetiminde Namık Kemal Caddesi Polis Lojmanları önünden başlanılarak İsmet İnönü Caddesi üzerinde Türk Böbrek Vakfı Kadriye-Kenan Tunalı Diyaliz Merkezi hizasına kadar çalışmalar devam edecek” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10