Kapaklı'nın yolları yapılıyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 22.10.2014 10:17:00 0
Kapaklı

ASFALT YOL YAPILIYOR

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediyesi yetkilileri, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen Cumhuriyet Mahallesi Hidayet Sokak ve Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak’ta asfalt yol yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Yolun medeniyet demek olduğunu ifade eden yetkililer Karaağaç Mahallesi’ne giden bağlantı yolunda da asfalt yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

ULAŞIM DAHA KOLAY SAĞLANACAK

Greyder ve Silindir ile tesviye edilen yolun asfalta hazır hala getirildiğini ifade eden yetkililer “Böylelikle artık ilçemizden Karaağaç mahallemize ulaşım daha kolaylıkla sağlanacak” dedi. İlçe genelinde yürütülen diğer çalışmalarla ilgili de bilgiler veren yetkililer “İlçemiz genelindeki çocuk parklarımızda peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çocuk parklarımızdaki yürüyüş yollarına parke taşı döşenerek, çim serim çalışmaları sürdürülüyor” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Hande DEMİREL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10