"Galibiyet bizim en büyük hakkımızdı fakat olmadı"

Bu haftasonu Tepecikspor deplasmanından bir puan çıkararak ligin 9. haftasını geride bırakan Kırklarelispor, puanını 5'e yükseltti. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara yaptığı açıklamada

22.10.2014 18:14:00 0
"Galibiyet bizim en büyük hakkımızdı fakat olmadı"

“ÜST SIRALARA YÜKSELECEĞİZ”

Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara sahada sergiledikleri futbolundan memnun olduklarını, galibiyeti takımlarının hak ettiğini fakat olmadığını kaydetti. Bara; "Bizim için sahadaki skordan çok sergilediğimiz futbol önemli çünkü o bize gelecekle ilgili ışık tutuyor ve bizler Tepecikspor karşısında oynadığımız futboldan son derece umutluyuz.Kırklarelispor hak etmediği bu konumdan kurtularak, üst sıralara layık olduğu yerlere yükselecektir" dedi. 

 

"AZİM VE KARARLIĞIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK"

Sözlerine devam eden Bara, bu hafta oynadıkları Tepecikspor mücadelesinde emeklerinin karşılığını azda olsa aldıklarını vurgulayarak; "Futbolun sadece sözde değil, gerçekte de 90 dakika ve uzatmalardan oluşan bir takım oyunu olduğunu herkese gösterdik. Bu, her takımın başarabileceği bir şey değil. Oynadığımız Tepecikspor maçında rakibimizin maçın her dakikasında oyuna asıldığımızı, maçtan asla kopmadığımızı gördü. Oyun genelinde daha istekli ve arzulu olan taraf bizdik ve bu 90 dakika boyunca devam etti.Aslında maçın skoru gibi bireysel hatalar dışında takım olarak 4/4'lük bir performans sergiledik. Yani aslında güzel oynayan ve galibiyeti de kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum. Bunun böyle olduğunu aldığımız alkışlardan da anladık" cümlelerini dile getirdi. 

 

"GERİ DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLDU"

Konuşmasına devam eden Bara, maça tutunmayı asla bırakmadıklarını ve bunun meyvelerini maçın son dakikalarında yediklerinin altını çizerek; "4-2 geriye düştüğümüz bir maçta 85. dakikadan sonra bile ümidimizi yitirmedik ve oyunu son dakikalarda da olsa beraberliğe taşıdık. Azim ve kararlılığımız az da olsa meyvesini aldık. Buda bizim moral tazelememizi sağladı. İnşallah bundan sonraki mücadelelerde de aynı azmi göstermeyi başarırız" ifadelerin yer verdi.

 

"GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİNDE ÜZGÜNÜZ"

Oynadıkları Tepecikspor karşılaşmasında 3 puanı hak eden taraf kendilerinin olduğunu vurgulayan Bara; "Sahada maçı sonuna kadar bırakmayan, maçın her dakikasında terimizin son damlasına kadar mücadele eden bizdik. Dolayısıyla galibiyet bizim hakkımızdı fakat olmadı. Yinede bir puan almaktan dolayı mutluyuz. Tepecikspor karşısında takım oyununun nasıl olduğunu herkese göstermiş olduk. İnşallah bundan sonraki haftalarda yükselişe geçerek, herkesin moralini yeniden düzeltmeyi başarırız" diyen Bara, Kırklarelispor'un bu hafta oynayacağı Bandırmaspor maçına da değinerek; "Kırklarelispor ligin güçlü ekiplerine karşı her zaman daha iyi konsantre olmayı başaran bir kulüp.Bunun örneğini geçen sezon Hatayspor karşısında aldığımız 3-1'lık net skor ile göstermiştik. Ligin 21. haftasında lider Hatayspor'u kendi sahamızda rahat bir şekilde geçmeyi başardık. İnşallah bu hafta ağırlayacağımız lig lideri Bandırmaspor karsılaşmasından da güzel bir sonuçla ayrılmayı başarırız.Her zaman söylediğimiz gibi, güçlü rakiplerimize karşı her zaman daha iyi hazırlandık ve sahadan mutlu ayrılan taraf olmayı başardık. Bu hafta oynayacağımız Bandırmaspor maçı içinde çok iyi konsantre olarak, gerek taktiksel gerek kondisyoner hazırlıklarımızı tamamlayıp maça en iyi şekilde hazır hale geleceğiz" şeklinde dile getirdi. 

 

"EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ BU ZORLU MAÇA TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"

Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, son olarak bu hafta evlerinde oynayacakları maçta, tüm taraftarı stadyuma beklediklerini vurgulayarak; "Bandırmaspor çok güçlü bir rakip. Bu sezona çok iyi başladılar.Onlar karşısında iyi sonuç alabilmek adına elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bu zorlu maçta tüm taraftarımıza da büyük rol düşüyor. Onlarında stada gelerek bizi yalnız bırakmamalarını ve sahada mücadele edecek futbolcularımıza destek olarak, bizim gücümüze güç katmalarını istiyoruz. Tüm taraftarımızı tribünlerde görmek bizi fazlasıyla mutlu edecek" diye konuştu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10