Her ilçeye bir okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan 'Hizmet Kervanı' projesinin 9. durağı Çorlu oldu.

Çorlu 23.10.2014 13:37:00 0
Her ilçeye bir okul

KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ile birlikte Çorlu'da ilk olarak Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve hizmet kervanı projesi ile ilgili bilgiler verdi. Albayrak, Kaymakam Kılıç’a yeni görevinde de başarılar diledi.

 

HER İLÇEYE BİR OKUL SÖZÜ

Ziyaretin ardından Çorlu Belediyesi'ne geçen Başkan Albayrak, Çorlu Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen çalıştaya katıldı. Çorlu’nun Tekirdağ'ın en önemli ve stratejik ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Albayrak “Her ilçeye bir okul sözümüz var. Çorlu'da da bunu gerçekleştireceğiz. Her zaman söylediğim gibi biz Büyükşehir olarak büyük bir aileyiz. 11 ilçemizle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli koordinasyon halindeyiz” dedi. Tüm ilçelerde ayrıntılı analizleri ve değerlendirmeleri yaptıklarını söyleyen Albayrak “Eksikleri belirledik, yapılması gerekenleri çok iyi biliyoruz. Tekirdağ için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (TESKİ) kurduk. TESKİ olarak büyük çalışmalara hazırlanıyoruz” dedi.

 

TÜM PROJELERİ MASAYA YATIRACAĞIZ

Çorlu'da da önemli altyapı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Başkan Albayrak “Hep birlikte Tekirdağ için çalışacağız. 30 Mart'tan sonra parti rozetimi çıkardım. Ben artık tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun görüşü ne olursa olsun tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Çorlu'nun ihtiyacı olan tüm projeleri masaya yatıracaklarını belirten Albayrak “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çorlu'da da büyükşehir hizmet binamızın açılmasının ardından hizmetlerimiz daha hızlı gerçekleşecek. 5 yıllık görev süremizin sonunda verdiğimiz tüm sözlerimizi tuttuğumuzu ve Tekirdağ'ın çehresinin değiştiğini göreceksiniz” dedi.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Bir sunum eşliğinde Çorlu Belediyesi hakkında genel bir bilgi veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da “Büyükşehirimizin önderliğinde Çorlu'da önemli çalışmalar yapacağız” DEDİ. Çalıştayda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Çorlu Belediyesi Birim Müdürleri Belediye Meclis üyeleri, Çorlu'da mevcut durumu ve yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10