Çimleme çalışmaları başladı

Ergene'de yeşil alan miktarlarını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimleme çalışmalarÄ

Ergene 23.10.2014 16:27:00 0
Çimleme çalışmaları başladı

200 AĞAÇ DİKİLDİ

Ulaş Mahallesi ve Sağlık Mahallesi’ndeki orta refüj alanlarına yaklaşık 200 ağaç dikimini gerçekleştirildiğini belirten belediye yetkilileri, “Ergene Belediyesi, ağaç dikim çalışmalarının tamamlanmasının hemen sonrasında çimleme çalışmalarına geçildi” dedi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yüksel “Ergene için tüm imkânları seferber etmeye hazırız” dedi.

 

MODERN BİR İLÇE KONUMUNA GETİRECEĞİZ

Başkan Yüksel, ‘Daha Yeşil Bir Ergene Hedefliyoruz’ anlayışıyla her zaman yeşil alan çalışmalarına yoğunluk vereceklerini ifade ederek “Çevreye farklı bir görünüş kazandırmak amacıyla Sağlık Mahallesinde ki orta refüj alanlarına modern görünüme sahip bir çevre düzenlemesi oluşturduk. Yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarını ilçe genelinde sürdürerek, ilçemizi kanalizasyonuyla, altyapısıyla, yollarıyla ve yeşil alan çalışmalarıyla modern bir ilçe konumuna getireceğiz” bilgisini verdi.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10