Fırtına Tekirdağ'da can aldı

Tekirdağ'da meydana gelen fırtına sonucu, yoldan çıkan bir otomobil denize uçtu. Kazada 1 kişi öldü iki kişi yaralandı.

Tekirdağ 25.10.2014 15:21:00 0
Fırtına Tekirdağ

 EĞLENMEYE GİDİYORLARDI

İş arkadaşları ile birlikte eğlenmek için Kumbağ’a gitmek için yola çıkan Cemalettin Sezen, iş arkadaşları Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu ile birlikte içinde bulundukları 59 YK 606 plakalı otomobille Barbaros Limanı yakınlarında yoldan çıkarak denize uçtu. Kazayı gören balıkçıların ihbarı ile bölgeye jandarma ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar ile AFAD kurtarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri, hemen denize düşen otomobildekileri çıkarmak için çalışma başlattı. 

 

2 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen dalgıç polisler, denizin dibinde ters dönmüş otomobilden Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu sağ salim çıkardı. Olayda yaralanan Köse ve Seyfioğlu, ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dalgıçların, çıkardığı otomobil sürücüsü Cemalettin Sezen ise sağlık görevlilerinin tüm çalarına rağmen kurtarılamadı.

 

OTOMOBİL 2 SAAT SONRA DENİZDEN ÇIKARILABİLDİ

Kurtarma çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü. Otomobil, vinçle çekilerek denizden çıkarıldı. Otomobil sürücüsü Sezen’in cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili emniyet güçlerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10